Ben Affleck Batman’i Canlandırmaya Devam Etmek İstiyor!

Beyazperdenin en dikkat çekici karakterlerinden Batman için kamera karşısına geçen Ben Affleck rolü bırakmak istemediğini aksine çok sevdiğini söyledi.

Zack Snyder‘ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Batman v Superman: Dawn of Justice filminde Batman rolünü canlandıran Ben Affleck, efsanevi karaktere veda etmiyor. Oyuncunun sinematik evrendeki görevinin bittiği gündeme gelirken; Affleck’in Kara Şövalye rolünü bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Heyecan verici Justice League filminin tanıtım toplantısında çarpıcı açıklamalara imza atan oyuncu dünyadaki en şanslı kişi olduğuna emin. Bu noktada Affleck’e katılmamak elde değil. Zira Batman’e hayat vermek beyazperdenin unutulmazlar listesine hızlı bir geçiş yapmayı sağlıyor.

Ben Affleck Batman’i Canlandırmaya Devam Etmek İstiyor!

Oyuncu role karşı koşulsuz bir tutku beslediğini inkar etmiyor. Solo filmin yönetmenliğinden çekilmesiyle beraber, çeşitli tartışmaların alevlenmesine Affleck açıklık getiriyor. The Batman projesini yönetmemesi, oyuncunun karaktere duyduğu sevgiyi engellemiyor belli ki. İlgi çekici bölüm ise, Warner Bros‘un konuya ilişkin düşünceleri. Affleck’in ”Eğer Warner üçüncü bir film yapmak isterse, ben varım” ifadeleri geçtiğimiz hafta The Hollywood Reporter‘ın yaptığı haberle kıyaslandığında ne anlam ifade ediyor dersiniz? Yapım şirketi gerçekten Affleck’in yerine yeni bir Batman bakıyor olabilir mi? Tüm söylentilere rağmen oyuncunun rolü sevdiği bir gerçek. Üstelik Affleck’in Gotham’ı korumaya devam etmesi hayranların büyük bir çoğunluğu tarafından destekleniyor. Gelecek günlerde durumun açıklığa kavuşacağını söyleyebiliriz.

Kaynak: internetsihirbazi.com

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Şile’de Yeniden Açık Hava Sinema Geceleri

Şile Belediyesi bir süredir ara verdiği açık hava sinema geceleri ile nostalji defterini yeniden açtı. …

‘Karınca’ Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Nazif Tunç’un yaptığı “karınca” adlı filmin galası Esenler Belediyesi tarafından Kadir Topbaş Kültür Merkezinde …

Game of Thrones Bölümlerinin Göz Gözü Görmeyecek Kadar Karanlık Olmasının Sebebi

Game of Thrones dizisinde ekranın yeterince aydınlık olmamasından insanlar şikayetçi. Bu duruma yapımcıların bir açıklaması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir