Galatasaray Loic Remiy ile İlgileniyor

Galatasaray için flaş transfer iddiası! Fransız RMC Sport gazetesinin iddiasına göre Patrice Evra’yı kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, bir başka Fransız yıldız ile görüşme halinde.

REMY GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜ

Fransız basını, Galatasaray’ın İspanya La Liga ekibi Las Palmas forması giyen 31 yaşındaki forvet Loic Remy ile ilgilendiğini belirtti. İspanyol ekibinde mutsuz olan Remy’nin devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği ve Galatasaray ile görüştüğü kaydedildi.

GOMIS İLE ÇİFT FORVET

Remy ile İtalya ve İspanya’dan da ilgi olduğu ancak henüz resmi bir teklifin gelmediği yazılırken, tecrübeli forvetin Galatasaray’a transfer olması halinde Bafetimbi Gomis ile çift forvet olarak görev alacağı iddia edildi.

Sezon başında Chelsea’den Las Palmas’a transfer olan Remy, bu sezon İspanya’da toplam 13 maça çıkarken 6 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: internetsihirbazi.com

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir