Kerkük’te Peşmerge-PKK aynı siperde

Irak ordusunun operasyon başlattığı Kerkük’te PKK’lı teröristlerin Peşmerge güçlerine destek verdiği ortaya çıktı. Bölgeden gelen ilk görüntülerde, Peşmergeye ait zırhlıların bulunduğu alanda PKK’lıların silahlarla konuşlandığı görülüyor.

Irak ordusunun operasyon için düğmeye bastığı Kerkük’te terör örgütü PKK’lıların Peşmerge güçlerinin yanında kent merkezine yığınak yaptıkları ortaya çıktı. Bölgede çekilen görüntülerde PKK’lı teröristlerin ellerindeki silahlarla kent merkezine indikleri görülüyor. PKK’lıların birçok noktada sokak başlarını tuttuğu ve Peşmerge ile birlikte hareket ettiği ifade ediliyor.

Bölgede terör örgütü PKK’ya ait bayraklar da kent merkezinde görülüyor. Daha önce Irak Parlamentosu tarafından görevden alınan Kerkük Valisi Necmettin Kerim tarafından kente sokulan PKK’lılar Peşmergelerle birlikte hareket ediyor.

Kerkük kent merkezinde Peşmerge’ye ait zırhlı araçların üzerinde terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları da yer alıyor.
Bölgede yaşanan gelişmeleri geçen PKK’ya yakın haber kaynakları benzeri fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıyor. Peşmerge’ye ait zırhlı araçların üzerinde terör örgütü PKK ve elebaşı Öcalan’a ait fotoğrafların yer aldığı görüntüler, terör örgütünün Kerkük’teki varlığını da doğrular nitelikte.

PKK’lıların da ellerindeki silahlarla kent merkezine girdikleri ifade ediliyor.

Kaynak: internetsihirbazi.com

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir