Şile’den Afrin’e Destek

Şile Belediye’sinin çağrı ile, Hüseyin Keçici Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrası Zeytin Dalı Harekatına manevi destek vermek için Şileliler bir araya geldi.
Destek yürüyüşüne Şile Kaymakamı Salih Yüce, Garnizon Komutanı Kd Albay Ali Beşir, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, siyasi parti başkanlarının yanı sıra İlçede görev yapan tüm kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri,Belediye Meclis Üyeleri,Muhtarlar,STK lar ve çok sayıda vatandaşın katıldı.
Şileliler, Üsküdar Caddesi üzerinden Belediye meydanına kadar, ellerinde taşıdıkları Türk Bayrağı’nın gururu ile yürüdüler.

Allah, ordumuzu ve milletimizi daim ve muzaffer eylesin

Belediye Meydanında basın açıklamasında bulunan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ’’ Vatanın müdafası ve cihana adalet getirme iradesinde mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesinde Afrin’de gerçekleştirmekte olduğu Zeytin Dalı Operasyonu münasebetiyle dünyaya mesaj vermek, tüm insanlık adına duruşumuzu ilan etmek, ordumuzu desteklemek ve bu beyanı tüm dünyaya bildirmek için bir araya geldik. Cuma namazı sonrası dualarımız ve niyazlarımızın akabinde burada bulunan ve bizlerle birlikte yürekten bu duyguya ortak olan hiçbir siyasi görüşü ve fikri tefekkür bile etmeden, bilek bileğe, omuz omuza bizlerle olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Allah, ordumuzu ve milletimizi daim ve muzaffer eylesin. Allah bu vatan uğruna can-ı cananı geride bırakarak en değerli sermayesi olan canını feda eden şehitlerimizden razı olsun. Şile olarak bugün bu gururlu duruşu ortaya koymanızdan dolayı şahsım adına, belediyem adına teşekkürlerimizi arz ediyorum’ şeklinde konuştu.
Şile Garnizon Komutanı Hava Kd Albay Ali Beşir de “Bu Milletin evlatları bir ölür,bin dirilir.Kışlada Askerimiz neyse dışarıda gururla görüyorum bu yüze milletin her bir ferdi asker.İşte Şile bu gün bunu gösterdi” diye konuştu.
Şile Kaymakamı Salih Yüce de “Türk Milleti olarak hepimiz Mehmet iz ve hepimiz cepheye koşarız” diye konuştu.
Basın açıklaması ardından okunan dualar sonrası, Şileliler, Kızılay’ın Kan Bağış otobüsüne gelerek, Mehmetçiklerimiz için kan bağışında bulundular.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir