Yavuz Yılmaz’ın Cenazesinde Duygusal Anlar!

Emine Erdoğan ile Berna Yılmaz Birbirlerine Sarılıp Ağladı !

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin camiye getirilişi sırasında annesi Berna Yılmaz’ın hüzünlü bakışı görüntülere yansıdı. Berna Yılmaz ile Emine Erdoğan birbirlerine sarılıp ağladı.

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORDU

Yavuz Yılmaz’ın cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’ne getirilirken, görüntülere anne Berna Yılmaz’ın son bakışı yansıdı. Yavuz Yılmaz’ın tabutu cenaze aracından indirilirken anne Berna Yılmaz, son kez üzgün bir şekilde oğluna baktı. Yavuz Yılmaz’ın cenazesi daha sonra caminin bahçesine çıkarılırken, ayakta güçlükle duran Berna Yılmaz da merdivenlerden yavaş adımlarla çıktı.

EMİNE ERDOĞAN VE BERNA YILMAZ BİRBİRLERİNE SARILIP AĞLADI

Cenaze töreni sırasında Emine Erdoğan ile Berna Yılmaz’ın bir araya geldiği anlarda hüzünlü dakikalar yaşandı. Emine Erdoğan ve Berna Yılmaz, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Kaynak: internetsihirbazi.com

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir