Yonca Evcimik: Cinsellik Nefes Almak Kadar Doğal

Genç sevgilileri ile haber olan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, cinsellik olmadan ilişkinin yürümeyeceğini belirterek “Cinsellik nefes almak kadar doğal” dedi.

53 yaşında ve 40’ıncı sanat yılını kutlayan Yonca Evcimik, Posta gazetesinden Canan Danyıldız’a verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Genç erkeklerle aşk yaşayan ünlü şarkıcı, “Cinsellik çok önemli midir, olmazsa olmaz mıdır?” şeklinde soruya “Çok önemlidir. Olmazsa olmazdır! Cinsellik olmadan ilişki belli bir yaşa kadar gitmez. Cinsellik nefes almak kadar doğal” yanıtını verdi.
Sperm bankasından çocuk sahibi olabileceğini de belirten Evcimik, “İstesem şu an bile kim tutar beni? Dünya kadar sperm bankası var, alırım bir tane yaparım. Ne var? Kimsenin ne dediğini umursamam” şeklinde konuştu.
İşte o röportajdan bir kesit;

Tek gecelik ilişki yaşar mısınız?

Hayır, hep tek eşli ve uzun ilişkiler yaşadım. Sonra ilişkiler benim anladığım biçimden çıktı, değişti. Çoğu insan biseksüel olmuş, anlayamadığım şeyler. Ben de seçimleri belli, uzun vadeli şeyler yaşayan biri olarak aşkta zorlanıyorum. Her şey çok yüzeysel.
Hep genç erkeklerle birliktesiniz. Size mi yoksa paranıza mı geldiklerini nasıl anlıyorsunuz?

Onu anlamak biraz zor. Tabii sizden talep ettiklerine göre zaman içinde belli oluyor. Ama kendini yedirecek bir tip olmadığım için bana öyle yanaşan pek olmaz. Hiçbir erkek paramı yiyemez. Geçmişte para yedirdiğim olmuş mudur, evet.

Kaynak: internetsihirbazi.com

hakkında Fatih Bıyıklı

Ayrıca Kontrol Et

Pascal Nouma North Beach’i Coşturdu

Eski futbolcu Pascal Nouma hafta sonu Şile Nort Beach’te Dj lik yaptı. Meşrutiyet altında yeni …

Amatör Seslerden Profesyonel Konser

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti 2020 yılının ilk konserini Kültür Merkezinde  verdi. Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen …

Ömür Boyu Mutluluklar

Belfu ve Oğuz,  Elisa Balo Salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler. Bir süre önce …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir