Ak Parti İlhan Ocaklı ile Devam Kararı Aldı

Merakla beklenen Ak Parti İstanbul İlçe Başkanlarının görev değişikleri belli oldu, Ak Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı görev devam ediyor.
Ak Part’de gerçekleşen toplantı sonucunda İstanbul’daki 39 İlçenin 14’üyle devam kararı alınırken, 25 İlçe Başkanı görevden alındı. Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada kongre sonrası İstanbul’un en tecrübeli İlçe Başkanı ben oluyorum. Artık kırgınlıkları geride bırakıp, herkese barış çubuğunu ve dost elimizi uzatıyoruz” dedi.
İlhan Ocaklı yapmış olduğu basın açıklamasında; “Kongre sürecimiz yaklaşık 1,5 yıla yakın sürdü. Teşkilatlar nezdinde oldukça uzun bir zaman dilimidir. Dolayısıyla dün saat 16.00 itibarı ile sayın İl Başkanımızın daveti ile, İlçe Başkanları ve İl Yönetimi ile İl’de toplantı yaptık. Orada bize bu tebliğ edildi. Bizde görev istenmez, görev verilir kültüründen geliyoruz. Cumhurbaşkanımız neyi uygun gördü ise bizde o hassasiyetlerle devam ettik. Bu süreçte de tamam mı, devam mı sorduklarında büyüklerimiz nasıl uygun görürlerse bizde o şekilde yol yürümeye devam ederiz dedik. Dün itibarı ile bu yetkiyi Sayın Cumhurbaşkanımızın oluruyla bizde bugün itibarı ile ben kendim resmen ifade ettim. Bugün anakademe ve yedek yönetim, Kadın Kolları, Gençlik Kollarımızın ve Meclis üyelerimizin, mahalle başkanlarımızın İl’in formatı gereği bütün teşkilatımızı buraya davet ettik. Bundan sonra ne kadar teşkilat gurubu arkadaşımız varsa istişarelerimizi gerçekleştireceğiz.
Sağlıklı, iyi bir yönetimle yolumuza devam edeceğiz
Şile için hizmet edecek, gayret edecek, vaktini ayırabilecek yönetim kurulu üyemiz arkadaşlarımızla yol yürümeye devam edeceğiz.Biz tecrübeli bir İlçeyiz. Bu arada İstanbul’un en tecrübeli İlçe Başkanı ben oldum bu süreçle beraber. Allah nasip ederse bu kongreyle beraber İstanbul’da en eski İlçe Başkanı olarak görevimize devam edeceğiz. Sayın İl Başkanımız görevi devir aldıktan sonra hızlı bir şekilde ilçe başkanları, belediye başkanları, il yöneticileri, il başkan yardımcıları ve milletvekillerinden oluşan çok ciddi bir istişare boyutuna ehemmiyet verdi ve bunun neticesinde sayın Cumhurbaşkanımızla son değerlendirmeyi yaptı, genel merkezimizin, Cumhurbaşkanımızın istişaresi neticesinde genel olarak 25 İlçe Başkanı arkadaşımızda bir görev değişikliği oldu, onun dışında 14 İlçe Başkanı arkadaşımızda devam kararı alındı bu devam kararı içerisinde bu fakir ilçe başkanı kardeşiniz, dostunuzda var. Görevden ayrılan arkadaşlarımızda bir yere gitmiyorlar, her birimize bir telefon kadar yakınlar, onların tecrübelerinden de yaralanacağız. Kamuoyuna paylaşmak adına sizinle bir araya geldik.
16 Martta kongrelerin başlayıp, 15 Nisan’da da bitmesi hesaplanıyor.
Bundan sonra kendi içimizde teşkilat içerisinde istişarelerimizi yapacağız daha sonra verilecek olan kongre takvimine göre hareket edeceğiz. İl Başkanımızın ifade ettiği 16 Martta kongrelerin başlayıp, 15 Nisan’da da bitmesi hesaplanıyor. Muhtemelen mayıs ayının ilk haftalarında da İl Kongresi yapılması hesap ediliyor. Dolayısı ile bu ilk yapılacak olan kongreler devam kararı alınan ilçe başkanlarından başlanılacak. Yani bize İl Başkanımızın ifade ettiği ve Cumhurbaşkanımızla takvimi paylaşacak ve 16’sında kongre yapılacakmış gibi bu 14 ilçe hazır olsun dediler. Bizde gece gündüz durmadan çalışacağız.
İlçemize hizmet edebilmek için hep beraber en güzelini yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu arada siz değerli basın mensuplarımıza da görev düşüyor. Bu güne kadar bizim paylaşımlarımızı en hassa bir şekilde aktardınız. Ben özellikle size bir konuda teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bu güne kadar gerçek haber yapmanızdan dolayısıyla özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü yakışanı budur. Bu saatten sonra şunu yapmamız gerekiyor, bu ilçe bizim iyisine sahip çıkıp, kötüsünü düzeltmek için beraber mücadele edeceğiz. Çok hizmetler var. Tarihinde hiç almadığı kadar Ak Parti iktidarı ile hizmet aldı. Biz tecrübeli bir teşkilatız. Bu güne kadar girdiği bütün seçimlerden başarılı bir şekilde çıktık. Bu güne kadar üye oranını %34’de taşıyarak İstanbul’un 1. İlçesi olduk. Arazinin her karışında var olduk. İnşallah bu hassasiyeti bundan sonra da fazlasıyla hissettireceğiz.
Kırgınlık, küskünlük sayfalarını kapatacağız
Derdimiz kimseyle hesaplaşmak, tepeden bakmak değil, bize Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi biz bu millete hizmet etmek için var olacağız. İyi niyetli olan herkesle kucaklaşacağız ancak. Bizim göremediğimiz eksikler varsa sizden özellikle değerli basın mensuplarımızdan bizimle samimi bir şekilde paylaşmalarını arzu ediyoruz. Çünkü biz her şeyi göremeyiz, bilemeyiz. Bizim çok güçlü bir teşkilatımız var. Toplamda yaklaşık 1000 tane hazır askerimiz vardır. Dolayısı ile teşkilat, teşkilat, teşkilat diyoruz ve herkese barış elimizi uzatıyoruz diyoruz. Katılımınız için size de çok teşekkür ediyoruz. Süreç hayırlı, uğurlu olsun. Tekrar altını çizerek ifade ediyorum, kırgınlık, küskünlük sayfalarını kapatacağız ve bu anlamda muhabbet elimizi uzatıyoruz” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir