Lee Alex’ i İzlemek İçin Son Gün 4 Şubat

Yoğun ilgi ile karşılanan, ailecek izlenen Lee Alex Magic Dreams ile düşler dünyası keşfi sömestre boyunca sizi bekliyor.

Sihirbazlık dünyasının Oscar’a eşdeğer Merlin Ödüllerinden “Dünya’da yılın en iyi illüzyonisti” ödülünü alan illüzyonist Lee Alex “Magic Dreams” showu ile 4 Şubat’ a kadar İstanbul Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahne almaya devam edecek.
Dünyaca ünlü illüzyonistin bugüne kadar, 4 kıtada, Amerika’dan Çin’e, Avustralya’dan Singapur’a kadar 25 ülkede 500.000 seyirciyle buluşan gösterisi; uçan, kaybolan, ışınlanan karakterleriyle, izleyicilere inanılmaz bir sömestr yaşatıyor.
YEPYENİ SHOW BÜYÜK İLGİ İLE KARŞILANDI
İllüzyonist Lee Alex, gösterisinde bir araya getirdiği müzik, dans ve tiyatral kurguyu muhteşem bir show ile sahneye taşıyor. Rengarenk kostümlerle zenginleşen ve seyirciyi tüm duygularıyla içine alan bir eğlence sunan gösteri, düşler dünyasının kapılarını aralamaya davet ediyor.
Her yaştan izleyicinin keyifle izleyeceği ‘Magic Dreams’ tüm dünyanın konuştuğu uçuş gösterisiyle dikkat çekiyor. Ünlü illüzyonistin sır dolu dünyasına yapılan keşif yolculuğunda ise kendisine hayran bırakacak dans grubu eşlik ediyor.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir