İlhan Ocaklı İle Devam

Ak Parti Şile 6. Olağan Genel Kurulunda İlhan Ocaklı güven tazeledi.
Şile Spor Salonunda, görkemli bir kalabalıkla gerçekleşen kongreye; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı, İstanbul Milletvekilleri, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, ilçe ve belediye başkanları katıldı.
Genel Merkezin birkaç İlçe içinde göreve devam eden Ak Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, yapılan 6. Olağan Kongre ile “hep birlikte dahaçok çalışmaya” devam dedi.
Kongre öncesi açılış konuşması yapan İlçe Başkanı İlhan Ocaklı; “Biz bu davaya inandık, bu dava için durmadık ve çalıştık. Zahmetsiz rahmet olmaz. Bugün gerçekleştirdiğimiz 6. Olağan İlçe Kongremize teşrif eden genel başkan yardımcımıza, bakanlarımıza, grup başkan vekilimize, milletvekillerimize, il başkanımız ve yönetimine, ilçe başkanlarımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kademe yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, muhtarlarımıza, delegelerimize, üyelerimize, STK ve kanaat önderlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durmak Yok Yola Devam” dedi.
Ardından diğer protokolde birer konuşma yaparak kongre seçimine geçildi. Tek liste ile İlhan Ocaklı yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir