Saadet Partisi Tıp Bayramını Kutladı

SAADET PARTİSİ Şile İlçe Başkanı Selami Köse ve yönetimi 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Şile Devlet Hastanesini ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
Saadet Partisi Şile İlçe Teşkilatı, Uzman Dr. Başhekim Ömer Akyol’u ve İlçe Sağlık Müdürü Aliye Simin Ediz’i, hekimleri ve sağlıkçıları ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. Şile Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akyol, “olaysız geçen günümüze şükrediyoruz” dedi.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Selami Köse ise, zor şartlarda gece gündüz demeden çalışan ssiz doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Sağlık herkes için çok önemlidir , sizlerin çok daha iyi koşullarda çalışmayı hak ettiğinizi biliyoruz” dedi.
Yarım elma gönül alma misali doktorlara ve sağlık çalışanlarına birer çiçek veren Saadet Partisi, “sağlık her şeyin başıdır. Bizler için bu kadar özveri ile çalışan tüm sağlıkçılarımıza gönülden teşekkür ediyoruz ve onların çok daha iyi koşullarda çalışmaları için bizde üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.







hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ağva Sağlık Ocağının Temeli Atıldı

Ağva Sağlık Ocağının temeli törenle atıldı. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı temel atma töreninde; “Ağva’ya …

Şile Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına “sağlıklı” Kutlama!

Şile Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele döneminde gece gündüz demeden özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını …

Ağva’nın Sağlık Hizmetlerine Yeni Soluk

Geçtiğimiz aylarda İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memiş ile bir araya gelen Şile …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir