Gökmaslı’da Bol Siyasetli İftar

Gökmaslı Köy Derneği verdiği iftar yemeğine siyasetçiler yoğun ilgi gösterdi
Gökmaslı Köy Derneğinin düzenlediği iftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve bölge milletvekili İzzet Ulvi Yönder, Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Ünlütürk, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve bölge koordinatörü Derviş Gökbörü Aksoy, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, CHP İlçe Başkanı Şecaattin Güney, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç, meclis üyeleri, milletvekili adayları, Şader Başkanı Rahmi Çakar, muhtarlar, siyasi yönetim kurulları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
Köy piknik alanını dolduran misafirleri öncelikle dernek Başkanı Süleyman Hilmi Eren karşıladı. Serin bir yaz akşamında yeşilliklerin içinde iftar saatinin gelmesini bekleyen tüm davetliler, bir arada olmanın mutluğunu yaşadılar. Okunan akşam ezanının ardından iftarlar açıldı, yemekler yenildi. Yapılan duanın ardından Dernek Başkanı Hilmi Eren, “”Hoşgeldiniz” konuşması yaparak tüm protokolü tanıttı ve katılımcılara teşekkür ederek, ardından mikrofonu Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’na uzattı. Tabakoğlu’da herkesi selamladıktan sonra Gökmaslı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönder’e mikrofonu uzattı. Yönder, baraj konusunda başta Gökmaslı köyü olmak üzere baraj konusunda köylülere çok yardımcı olduğunu, konuyu meclise taşıyıp gereğinin yapılması konusunda ciddi uğraş verdiğini ifade etti. Ardından Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’da aynı konuyla alakalı Ankara’ya gidildiğini Dere Köyleri dahil olmak üzere köylerin sorunlarını çözmek için mücadele hep birlikte hareket ettiklerinin altını çizdi.
Evsahibi Dernek Başkanı Süleyman Hilmi Eren’de baraj konusunda kendileriyle birlikte koşturan, destek veren iktidardan muhalefete kadar herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından iftar programı sona erdi.

?
?
?
?
?
?
?

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir