Seda Sayan’dan Fusha’ya Ziyaret

Farklı ve kaliteli eğlence anlayışını Şile’ye yerleştiren Fusha, sanat dünyası tarafından da zaman zaman ziyaret ediliyor. Hemen her kesime hitap eden, gerek Restaurantı, gerek beach ve club tarzları ile farkını ortaya koyan Fusha, son olarak Sanatçı Seda Sayan tarafından ziyaret edildi.
Seda Sayan Şile hayranlığının yanı sıra Fusha’nın eşsiz manzarasına, kalitesine, yemeklerine, nezih ve şık bir mekana da hayran kaldığını belirtti. Sayan, işletmeci Emre Budur’a emeklerinden ve evsahipliğinden dolayı teşekkür ederken; “seni tebrik ediyorum, genç ve yeteneklisin. Yıllardır geldiğim Şile bu defa farklı bir konseptte karşıma çıktı. Her şey çok güzel, daha sık gelmeye çalışacağım” dedi.
Emre Budur, Seda Sayan’a kendilerini onure ettiğinden dolayı teşekkür ederken, “her zaman bekleriz, sizlerin tarafından beğenilmek bizim için gurur verici, sektörün duayenleri olarak, sizlerin görüşleri bizler için altın anahtar sayılır” dedi. Bir süre sohbet eden Sayan ve Budur, karşılıklı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Seda Sayan, Emre Budur

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir …

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir