Şile’nin İlk Özel Lisesi Açıldı

Şile’de eğitim seviyesinde çıta her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

Bilgi Temel Lisesi olarak yıllardır Şile’ye hizmet veren kurum, Özel Bilgi Kuram Koleji olarak yeni yerinde açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Ali Beşir, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Emniyet Müdürü Murat Öztaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan aday adayları, bazı belediye meclis üyeleri, muhtarlar, stk temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan okul kurucu müdürü Hakan Demir, “biz öğretmenler konuşmayı severiz ama bugün heyecandan iki kelimeyi bir araya getirmekte güçlük çekiyorum. Hayatımda ilk nikah masasında böyle heyecanlanmıştım birde şimdi çok heyecanlıyım. İnşallah bir üçüncüsü olmaz çünkü 3. Kaldıramam.Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Amacımız Şile eğitimine katkı yaparak, gençlerimizi daha iyi yerlere taşımak. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hakan Demir’in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu; “Bilgi Kuram Lisesi’nin yeni mekanının açılışında Hakan hoca’nın heyecanına hep birlikte şahit olduk. Ben bu mekanı Şile’ye kazandıran başta Hakan hocaya ve emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkürlerimi arz ediyorum. Şile’mizin standartlarının yükselmesi anlamında, fırsat eşitliği anlamında, eğitimdeki rekabet anlamında ve ilçemizin konforlu, daha çağdaş, daha girişimci, daha müteşebbis insanlarla buluşması anlamında önemli bir yatırım. Çünkü çok uzak değil 2004 yılı öncesi Şile’de bir tane lisemiz vardı bugün 10 adet lisemiz var. Bu Şile gençleri açısından çok önem arz ediyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa geçildi. Öğrencilerle birlikte protokol tarafından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.  Kokteylin ardından sınıflar gezildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir