Ak Partide Neler Oluyor

Şile Ak Parti İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı arasında uzun zamandır yaşanan gerginlik, belediye başkanlarının açıklanması arifesinde İlçe Başkanını istifaya kadar getirdi.

Ak Partide belediye başkan adaylarının günlerdir  heyecanla beklenmesi sonucu son dakikada mevcut Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun isminin geçmesi ile birlikte 23 Kasım’da İlçe Teşkilatında toplantı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre teşkilatını toplayan İlçe Başkanı İlhan Ocaklı; “ben istifamı veriyorum, sizlerde serbestsiniz” deyip odadan çıkması üzerine teşkilat İl Başkanlığının yolunu tuttu.

Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve yöneticilerle birlikte yaklaşık 150 kişilik bir grup, İl Başkanlığına giderek  tepkilerini dile getirdiler.

İl Başkanlığından kendilerine böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve yarını beklemelerini söylemeleri üzerine dün gece grup Şile’ye geri döndü.  Bugün tekrardan  İl Başkanlığına geri giden grubun  halen orada olduğu ve yapılacak aday açıklamalarını bekledikleri öğrenildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

2 Bin Kişiye Balık Ekmek İkram Edildi

Ümraniye Belediyesi, Adem Yavuz Mahallesi’nde kurulan semt pazarında vatandaşlara balık ekmek ziyafeti yaşattı. Ümraniye Belediye …

Bir yorum

  1. İlhan Akay

    İki cambaz bir ipte oynayamadı, ip koptu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir