Murat Tonbul Ak Partiden Aday Adayı

Kısa bir süre önce yerel seçimler için Ak Partiden Şile belediye başkan aday adaylığını görkemli bir şekilde Değirmen Otel’de açıklayan Kabakoz muhtarı ve Muhtarlar Dernek Başkanı  Murat Tonbul, resmi başvurusunu şaşalı bir şekilde yaptı.

10 Kasım Cumartesi Saat 13.00’de bir grup destekçiyle birlikte Kaymakamlık önünden Ak Parti İlçe Başkanlığına yürüyen Murat Tonbul, güzergah üzerinde hem esnafı selamladı, hem de bayanlara çiçek takdim etti.

“Bizde önemli olan isimler değil, adaydır”

Murat Tonbul’un yanında eşi Esin Tonbul’un yanı sıra İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanı Kadir Delibalta, köylüleri ve arkadaşları yer aldı. İlçe binasında partililer tarafından karşılanan grup, daha sonra toplantı salonunda yerlerini aldılar. İlçe Başkanı İlhan Ocaklı yaptığı açıklamada; Murat Tonbul ile birlikte şuan itibarı ile ilçemize beş aday adayı müracaat etmiş olacak. Beş Kasım’da başlayan müracaatlar 12 Kasım Pazartesi saat 17.00’de sona erecek. 18 ve 18 tarihlerinde temayül yoklamaları yapılacak. Ardından İl Başkanımız, genel merkez ve Sayın Cumhurbaşkanımız’ın takdirleriyle aday belli olacak. Fakat bizler aday kim olursa olsun tüm teşkilat olarak en iyi şekilde çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Bizde önemli olan isimler değil, adaydır” dedi.

“Bu davanın Şile’deki en büyük neferidir”

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Murat Tonbul’da konuşmasında; hayırlı bir iş için bir adım daha attık. Bilindiği gibi Kabakoz Köyü muhtarlığı yanı sıra Muhtarlar Derneği Başkanıyım. Muhtarlar Federasyonunun oluruyla muhtarlarımızın vizyonunu artırmak için mücadele verdik, başta Federasyon Başkanımın büyük katkılarının yanında benimde birazda olsa katkı sağladığıma inanıyor ve  onurunu yaşıyorum. Kabakoz köyünde başlayan muhtarlık hayatım önce muhtarlık ardından Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Muhtarlar Federasyon Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunda yönetim kurulu üyeliğine seçildik. Şimdi de Allah’ın izniyle Ak Partimizden Belediye Başkan Aday Adaylığımızı resmi şekilde gerçekleştireceğiz. Biz tamamen iyi niyetimiz ve hizmet aşkımızla yola çıktık. Ben 2008 yılından beri zaten Ak Parti üyesiyim fakat bilindiği üzere muhtarlığın tarafsızlığına inandığımdan bunu dillendirmedim. Ben bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş tüm teşkilatımızın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından aday adaylık formları imzalandı. Karşılıklı “hayırlı olsun” temennilerinden sonra Murat Tonbul duygularını şu cümlelerle ifade etti: “Özellikle şunu ifade etmek isterim ki; böyle bir imzayı böyle bir gönül adamının yanında onun onayladığı forma imza atmaktan dolayı ayrıca gurur duyuyorum. Nasıl çalıştığına hepimiz şahidiz, bu davanın Şile’deki en büyük neferidir, zaferlerimizin en büyük mimarıdır. Ben şahsında tüm teşkilata teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Atılan imza sonrası pasta kesilerek katılımcılara ikramda bulunuldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir