İstanbul Flaş Gazetesi 2018 Yılı Onur Ödülleri

İstanbul Flaş Gazetesinin düzenlediği 2018 yılı “Onur Ödülleri” sahiplerini buldu

Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende bir konuşma yapan İstanbul Flaş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar KABA;“ ‘Ülkemizin değerlerini birçok alanda fark ediyoruz, ülkemize ve insanlığa verdikleri katkıların farkındayız’ diyebilmek ve toplumsal farkındalık yaratma amaçlı 11 yıl önce başlattığımız etkinliğimizde 150’nin üzerinde değerimize onur plaketi vermek bizler için en büyük mutluluk olmuştur.” dedi.

 

Sihirli Pabuçlar Bale Okulunun bir öğrencisinin bale gösterisinden sonra ressam, bestekar, şair Perihan Koca kendisine ait iki şiiri okudu.

Koca’nın ardından Şef Melis Çallıoğlu yönetimindeki Çallı Kızı Meşk Grubu, fasıl şarkılarından oluşan güzel bir repertuar sundu.

Fasıldan sonra, bu yıl 11’ncisi düzenlenen Onur Ödülleri sahiplerine verildi.

Ödül alanlar ise şunlar:

Kıbrıs Gazisi Hava Pilot Emekli Kurmay Albay Aydın ALAGAŞ, Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Parla ŞENOL, sinema sanatçısı ve Film San Vakfı başkanı Engin ÇAĞLAR, Sihirli Pabuçlar Bale Okulunun Kurucusu Bale Öğretmeni Günnur BAYBURT, Üsküdar Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Ulaş ERZİNCAN, Tiyatro, Sinema Sanatçısı- yazar ve çevirmen Füsun ERBULAK, Tiyatro, Sinema Sanatçısı Hikmet KÖRMÜKÇÜ, Maltepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı Doç.Dr. Orhan ÇEKİÇ, Yazar Tiyatro eleştirmeni Seçkin SELVİ, Bestekar söz yazarı sanatçı koro şefi Vedat ÇETİNKAYA, Avrupa birinciliği yanı sıra birçok alanda dereceye giren Milli Sporcu Sudenaz KAYA ve Fantastik eserlerin ressamı Can EMED.

Bu arada, Üsküdar Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Esat Kalay ile CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Avukat Onur Cıngıl’a da birer şükran plaketi verildi.

Tören Çallı Kızı Meşk Grubu’nun sunduğu solo şarkılardan oluşan konserden sonra sona erdi.

Haber: Mehmet ÜNLÜ-Fotoğraflar: Şükrü DİSANLI

2018 Onur Ödülleri

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir …

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir