Siyasette Güven Olmaz

Üç dönem Şile’de Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mimar Can Tabakoğlu, 3. Döneme takılarak aday gösterilmedi. Başkan Tabakoğlu aday gösterilmeme ihtimaline karşı,  Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi, Şile Kent Konseyi Başkanı ve Başkan vekili Eren Özdemir’i yıllardır başkanlığa hazırladığı biliniyordu.

????????????????????????????????????

Başkan Can Tabakoğlu, Eren Özdemir’i kendisinin üç döneme takılma ihtimalini düşünerek, aday adaylık başvurusu yaptırdığı konuşulurken, cv yönünden en güçlü aday adayı olarak adaylığının yüksek olduğu son dakikaya kadar konuşulan konular arasındaydı. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Büyükşehir Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği gibi önemli görevlerde bulunmuş, Avukatlık mesleği ile de güçlü bir siyasi kimlik kazanmıştı.

Bu denli donanımlı bir kimlikle aday adaylık müracaatı yapan Av. Eren Özdemir, son dakikaya kadar konuşulması, son dakikada mevcut başkan Can Tabakoğlu’nun 3 dönem kuralına rağmen adaylığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Diğer aday adaylarında bile şok etkisi yapmış olup, hatta o zamanki ilçe başkanı şimdiki belediye başkan adayı İlhan Ocaklı bile olaya tepki göstermişti.

Güçlü bir Ak Parti aday adayı olan Eren Özdemir’in, son dakika golü yediği düşünülürken, biranda siyasi hayatına da neşter vurulduğu yapılan yorumlar arasında. Genç ve gelecek vaad eden Eren Özdemir, siyasi deneyimlerini değerlendirerek, bundan sonra yapacağı hamleler merakla bekleniyor.

Belediye kanadı ile Teşkilat kanadı arasında yaşanan gerginlikler yıllardır bilinmesine karşı, meclis üyelerini ve yönetimi de taraf olmaya zorlamıştı.  

Aynı parti içinde olup, farklı düşüncelere sahip siyasetçiler, kendi koltuk sevdalarına düşerek, verdikleri umutları biranda yok etmeleri, kendi hayal kırıklıklarına neden oluyor.

Kaygan bir zemin olduğu bilinen siyasette, sağlam basmak öğrenilmediği sürece, erken düşmek kaçınılmaz olur.

hakkında Yıldız Haber

Ayrıca Kontrol Et

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Orhan Çerkez İstanbul Gazeteciler Federasyonu İle

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, İstanbul Gazeteciler Federasyonu ile kahvaltı programında bir araya …

Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye …

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir