Kabakoz’da Sevgililer Günü Kutlandı

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Şile Kadınları Kabakoz İstanbul Kampta Sevgililer Gününü Kutladı.

Şile Kadınlar Derneği Başkanı Esin Tonbul’un organizasyonunda köy kadınlarını bir araya toplayarak Sevgililer Gününü kutladılar.

ŞİKAD Dernek Başkanı Esin Tonbul organizasyonunda gerçekleştirilen etkinliğe Şile’nin birçok köyünden yüze yakın kadın katıldı. Yapılan ikramların yanı sıra Müzisyen Ayhan’ın gitarı eşliğinde hem kulaklarının pası silindi, hem de felekten bir gün çalmanın mutluluğunu yaşadılar.

Esin Tonbul

Hayatı yönlendiren biz kadınlarız

Esin Tonbul yaptığı konuşmada: 15-20 kişi oluruz dedim ama görüyorum ki şuan 85 kişiyiz. Ben  sizlerle olmaktan, köylünün içinde olmaktan çok mutluyum. Allah hepinizden razı olsun. Ne mutlu bize ki bugün yine hep beraberiz. Öncelikle Kabakoz Muhtarının eşi olarak, sonra beni yıllardır içlerinde barındıran kendi köylüm ve 57 köy 5 mahalle olarak hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Amaç hep bir arada olmak, eğlenmek sevgi saygı içerisinde günün anlamını geçirebilmek, kendi aramızda tüm köylerle kaynaşabilmek hoş sohbet edebilmektir önemli olan. Ne zaman Esin derseniz elimden geldiği kadar yanınızdayım. Ben sizlerle birlikte olmayı seviyorum. Konuşuyoruz, dertleşiyoruz. Biz sadece Şileliyiz, hep beraberiz. Bizde ayırımcılık yoktur. Önümüz seçim bildiğiniz gibi, ister kabul etsinler ister etmesinler seçimleri kadınlar belirliyor. Beyler söylüyor, söylüyor ama hayatı yönlendiren biz kadınlarız. Biz hala köy kadınlarıyız” dedi.

Murat Tonbul

Bu birlik ve beraberliğiniz göz doldurucu

Kabakoz Köyü Muhtarı Murat Tonbul’da Kadınlara selamlama konuşması yaptı. Şile çok özel ve inanılmaz güzel bir coğrafya. Şile’nin en güzel tarafı hala samimiyet noktasında bozulmamış bu köylerin güzel insanının samimiyetini, temizliğini, bu ahlakını, bu bakış açısını muhafaza etmek zorundayız. Ama bu kadar güzel bir ilçede sizlere çok daha güzel yaşam standartları, çok daha güzel sosyal aktiviteler, çok daha güzel yardımlarda bulunmak zorundayız.  Bu noktada Şile Kadınlar Derneğini kuran sevgili Esin Tonbul’a ve derneğin kuruluşunda destek veren yönetim kuruluna ve Şile sizlere teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğiniz göz doldurucu. Kadınların inancı hem bu ülkede hem de bu ilçede birçok şeyi değiştirebilir.1,5 yıllık gibi kısa bir sürede ŞİKAD birçok faaliyetler yaptı. Ben emeklerinden dolayı tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.  CHP Çekmeköy …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir