Ordu Büyükşehir Belediyesinden İlhan Ocaklı’ya Destek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekindaş, Ak Parti Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı’ya destek geldi.

Şile Ordulular Derneğini ziyaret eden  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı  Engin Tekindaş,“seçimde herkese başarılar diliyorum ama benim gönlüm İlhan Ocaklı’dan yanadır” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanının desteği ile, Şile Ordulular Derneği’nin ev sahipliğinde, Ak Parti Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı ve ekibi derneği ziyaret etti.

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’nun da katılım sağladığı dernek ziyaretinde Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, Ak Partili belediyenin 15 yılda nerden nereye geldiği konusunda somut bilgiler vererek, Ordululardan  kendisinin başkanlığı için destek istedi.

Şile Ordulular Dernek Başkanı Durmuş Gümüş’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Cumhur ittifakının adayı İlhan Ocaklı’nın yanında Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Ak Parti Şile teşkilat kurucu Başkanı Zeki Atış, MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ve yönetimi de yerini aldı.

Ordu Belediye Başkanı Engin Tekindaş

Cumhur İttifakını Destekliyoruz

Başkan Engin Tekindaş Ordululu hemşerilerine seslendi: “31 Mart 2019 Mart 2019’da hepimiz sandık başına gideceğiz. Bulunduğumuz yer için karar vereceğiz. Bu kararın sağlıklı bir karar olmasını diliyorum. İstanbul’un en turistik özelliğe sahip ve yazın çok çok dolu yaşanan bir ilçedir Şile. Özel bir yerdir, Marmara ile Karadenizi buluşturan özel bir yerdir. Dolayısı ile, burada yapılan çalışmalar, hizmetler her zaman kalıcı olur. İnanıyoruz ki bugüne kadar yapılan hizmetlerin çok daha fazlası inşallah bundan sonraki süreçte siz takdir ederseniz Şile takdir ederse, Şile’deki seçmenler takdir ederse İlhan bey kardeşimize ve ekibinin yapabileceğine, yapacağına ve bunu da başaracağına inanıyoruz.  Ben bütün adaylara seçimlerde başarılar diliyorum, seçimlerin centilmenlik içinde geçmesini temenni diliyorum ama bu arada gönlüm de Cumhur ittifakının adayı olan İlhan kardeşimizden yanadır” dedi.

Şile Ordulular Dernek Başkanı Durmuş Gümüş
Ak parti Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu

hakkında Yıldız Haber

Ayrıca Kontrol Et

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Orhan Çerkez İstanbul Gazeteciler Federasyonu İle

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, İstanbul Gazeteciler Federasyonu ile kahvaltı programında bir araya …

Başkan Ocaklı İsaköy ve Kurfallı’da Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Şile için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam eden Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Şile Belediye …

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir