Av. Gülseren Güney Ebediyete Uğurlandı

Şile’de 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan ve 2019 Yerel seçimlerinde CHP Şile Belediye Başkan Adayı Şecaattin Güney’in  eşi, Av. Gülseren Güney, hayata veda ederek, sonsuzluğa uğurlandı.

CHP eski Şile İlçe Başkanlarından, Şile’nin baro temsilcisi Av. Gülseren  Güney, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata daha fazla tutunamayarak veda etti. Sevenlerini derinden üzen Av. Güney, aktif, siyasi  ve sosyal yönü ile Şile’nin ablası olarak gönüllerde yer edindi.

5 Mart Salı günü öğlen namazını müteakiben Hüseyin Keçeci Camiinden kaldırılan naşı, Çavuş Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

?

Cenazeye siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Aralarında CHP Milletvekillerinden Akif Hamza Çebi, Mahmut Tanal, Ali Özcan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı  Albay Ali Beşir, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Rahmi Çakar, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, meslektaşları, kamu kurum müdürleri, dostları ve sevenleri katıldı.

?

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazeteciler Federasyonu’ndan Sedat Savaşa Doğum Günü Süprizi

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Meslektaşının doğum gününü unutmadı.  CHP Çekmeköy …

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Sanat Severleri Mest Etti

Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti, Şile Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri ile sanatseverleri mest etti. Başkan Ocaklı: …

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir