Allah Tamamına Erdirsin

Şile Şoförler Odası Başkanı Ali Aslan ve müdürü Ebru Aslan’ın biricik kızları Belfu İbiş, Oğuz Demir ile nişanlandı.



7 Nisan Pazar akşamı Çekmeköy Elisa Balo Salonunda nişan töreni gerçekleşti. Yüzükleri çiçeği burnunda Şile yeni Belediye Başkanı İlhan Ocaklı taktı.

Davetlileri kapıda gelin ve damadın anne-babaları karşıladı. Davetliler salonda yerlerini alınca müstakbel gelin ve damat müzik ve konfeti eşliğinde içeri girerek ilk danslarını ettiler. Ardından Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı kapıda karşılanarak, salona giriş yaptı. Davetlilerle selamlaştıktan sonra çiftlerin yüzüklerini takarak, kurdelelerini kesti.

Nişanlı çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Gözlerini birbirinden ayırmadan dans eden çiftler, ardından oyun havası ile göbek atmaya başladı. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, hem seçimleri kazanmanın verdiği mutlulukla, hem de gençlerin mutluluğuna ortak olmak amacı ile gençlere eşlik etti. Çifte kutlama yapan İlhan Ocaklı, davetlilerinde ilgi odağı oldu.

Gençler nişanı taktıktan sonra eğlence geç saatlere kadar devam etti.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir …

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Bir yorum

  1. Çok değerli Basın Mensubu Sayın Yasemin hanım, bizleri en mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp yanımızda olduğunuz için çok teşekkür eder meslek hayatınızda başarılar dileriz. Sevgilerimizle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir