Can Tabakoğlu Belediyeye Veda Etti

Yapılan yerel seçimlerle birlikte Şile eski Belediye Başkanı Can Tabakoğlu’da, 15 yıllık belediye başkanlığı görevine veda etti.

Şile Belediyesinde yeni başkan İlhan Ocaklı’ya görevi devreden Can Tabakoğlu, 15 yıldır kullandığı mührü de takdim etti.

Can Tabakoğlu, 25 yıl önce memur olarak girdiği belediyede üç dönem belediye başkanlığı yaptı. 25 yıl boyunca aynı belediyede görev yapan Tabakoğlu, rahatlık hissettiğini ve her bitişin yeni bir başlangıç olduğunu söyleyerek şöyle devam etti.

“25 yıldır bu belediyede görev yaptım. Artık tamamdı ve şu an çok rahatım. Görevimi layıkıyla yerine getirmemin ve başımı yere eğecek bir konumda olmamak mutluluk verici bir duygu. Her bitiş yeni bir başlangıcı doğuruyor, o yüzden ben de geriye değil, ileriye bakıyorum” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniye’de 9 Taksi Durağı Açıldı

*Taksicilerin hizmet kalitesini artıracağı, vatandaşların daha modern ve işlevsel hizmet alacağı 9 taksi durağının açılışı …

Karamandere Camisinin Temeli Atıldı

Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti Karamandere Mahallesine inşa edilecek olan projelendirilme ve …

Ümraniye’nin İlk Çocuk yun Sokağı Açıldı

Çocuk Oyun Sokağı ve Muhtarlık Binası Açıldı Ümraniye Belediyesi tarafından 2 bin 464 metrekare alan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir