İmamoğlu Bu Kez Şile’den Seslendi

Pazar günü yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri Şile’ye gelen Ekrem İmamoğlu; “Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Millet iradesini kabul edecekler. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.


Akşam saatlerinde Şile’ye gelen Ekrem İmamoğlu’na CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik ve İyi Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç eşlik etti. Şile Kent Meydanında bekleyen kalabalığa seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Yoruldukça İstanbul un gözbebeği Şile’ de dinleneceğim, çok güzel bir ilçe, Şile’nin her mahallesini turizm, tarım ve arıcılık üretimi sağlayacağız. Şile İstanbul’un en nitellikli ilçesi olacak. Tek çaresi karalama olan bir siyasi parti kaybetmeyi kabul etmiştir. 18 gün görev yaptım. Öğrencilerin kartlarını 40 liraya indirdim mi, suyu indirdim mi evet. Allah’ın izniyle söz verdim yaptım. Her söz verdiğim şeyi yapacağız. Çılgınlar gibi çalışacağız. Biz bu şehri 16 milyon insanla yönetmeye geliyoruz. Bu seçim İstanbul’un seçimi ama daha çok Türkiye’nin demokrasi mücadelesi dolayısıyla hep birlikte mücadele vereceğiz” dedi.



 İmamoğlu,” Biraz geciktim kusura bakmayın vatandaşlarımın yoğun ilgisi geciktirdi, ilginize teşekkür ederim. BEN SİZE BİŞEY DİYİM Mİ ? Millet ittifakına zillet dediler. Saadet partililere onlardan olmadığı için hain dediler. Hdp seçmenine terörist dediler bence hepsinden tek tek özür dilesinler. Milletin iradesi her şeyin üstündedir. Millet iradesini kabul edecekler. Milletin iradesinin karşısında durmak asla mümkün değil, hele hele Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen Cumhuriyetin, Türkiye Cumhuriyeti milletinin karşısında duracak olan kişi henüz doğmadı, doğmayacaktır da.

 




hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir