Şile Plaj Voleybolu Startını Verdi

Bu yıl 15. Yapılacak olan Şile Plaj voleybolunun tanıtım toplantı yapıldı.

Organizatörlüğünü Savaş Çetin’in yaptığı ve geleneksel Plaj voleybolunun 15. bu hafta gerçekleşiyor.

5, 6, 7 Temmuz tarihleri arasında Şile Ayazma Plajında, 12, 13,14 Ağva Halk Plajında  gerçekleştirilecek olan Plaj Voleybolunun tanıtımı Bilir Paastanesinde basına verilen kahvaltı ile tanıtıldı.

Kahvaltılı toplantıya Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdulla Güllüce, İlçe Spor Müdürü Tanju Altunay, Voleybol konseyi ve basın katıldı.

Organizatör Savaş Çetin, bu yıl 15. Gerçekleştirilecek olan Şile Plaj Voleybolu hakkında basına bilgi verdi.

Çetin, “15 yıldır gerçekleştirdiğimiz plaj voleybolumuzun son üç yılında biraz daha profesyonelleştik. Sporcularımızın çoğu yerli sporculardan oluşuyor. Şile bu anlamda çok sporcu yetiştirdi. Yerel bizler için çok önemli.  Şile gençlerine sahip çıkmak adına onlara elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Belediyemizde bu konuda hassasiyetlerini bizlerle paylaşıyor ve desteklerini esirgemiyor. Kaymakamlık, İlçe Spor Müdürlüğü ve esnafımızda bu konuda gereken desteği veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  Bu yıl ilk defa aynı organizasyonu Ağva’da da gerçekleştireceğiz. Onlarda desteklerini esirgemediler. Onlara da buradan teşekkür ediyoruz” dedi.


İlçe Spor Müdürü Tanju Altunay’da; “spor hayattır, spor adına yapılan her şey çok önemlidir. O trendi her geçen yıl daha da yükselen Plaj Voleybolumza ciddi anlamda emek veren ve geleneksel hale getiren Savaş Çeti’e, siz basın mensuplarına ve tüm sporcularımıza, kurumlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce’de, “biz belediye olarak ve özellik Belediye Başkanımızda bu konuları çok önemsiyorlar. O yüzden bu yıl 15. Düzenlenecek olan Plaj Voleybolu için bizlere düşen görevleri seve seve yerine getirdik. Spor insan hayatının vazgeçilmezidir. Sporun ve sporcunun desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenlere bizlerde teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Spor komitesi ve Savaş Çetin tarafından Belediye Başkan Yardımcısına ve İlçe Spor Müdürüne birer forma hediye edildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Mahallem Futbol Turnuvası Nefesleri Kesti

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallem Futbol Turnuvası nefesleri kesti. Final müsabakasını FIFA eski hakemlerinden Deniz …

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu Şile’de Belli Oldu

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ve son yarışı olan 43. İstanbul Rallisi, …

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir