Şile Ğağlı Güreşleri Başlıyor

Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri’nin 13.sü bu sene güreş severlerle buluşacak. 13 Eylül Cuma günü Türkiye’nin başpehlivanları Kumbaba Sal Mevkii’nde bulunan Şile Er Meydanına çıkacak ve Ata sporunu yaşatmak için geleneksel hale getirilen Şile Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlık yarışı kıyasıya geçecek.


            Kumbaba Gençlik Parkı (Kumbaba Sal Mevki) Güreş Alanı’nda gerçekleştirilecek 13. Şile yağlı Güreşlerine 30’u baş pehlivan olmak üzere farklı branşlarda 300’e yakın güreşçi mücadele edecek. Birbirinden yiğit pehlivanların yer alacağı Güreşler her sene olduğu gibi bu yıl da nefesleri kesecek. Güreşleri izlemek isteyen vatandaşlar için Şile Kent Meydanından gün boyu araç kaldırılacaktır.

            Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “İlçemizde güreşlerin büyük ilgi görmesi, ata sporunun yaşatılması ve geleceğin sporcularının Şile’den çıkması için her sene düzenlediğimiz Şile Yağlı güreşleri büyük küçük herkesi er meydanında bir araya getirecek”.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Mahallem Futbol Turnuvası Nefesleri Kesti

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Mahallem Futbol Turnuvası nefesleri kesti. Final müsabakasını FIFA eski hakemlerinden Deniz …

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu Şile’de Belli Oldu

Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ve son yarışı olan 43. İstanbul Rallisi, …

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir