Müzik Dostları projesi kurucu & başkanı usta müzisyen Kenan Damar; Cumhuriyet Bayramı‘nda birbirinden güzel programlara imza attı.

Atamızın “Efendiler Yarın Cumhuriyeti İlân Edeceğiz” sözünü ilke edinen sanatçı Kenan DAMAR; 28 Ekim pazartesi günü özel hazırladığı repertuarıyla Maltepe Beşçeşmeler’in güzel mekânı Bahane Cafe & Restaurant‘dan Cumhuriyet çoşkusunu yaklaşık 150 kişiyle haykırdı. Bu güzel mekânda usta sanatçılarda Kenan Damar’ı yalnız bırakmadı.
Kimler yoktu ki; Türk televizyonlarının unutulmaz gazetecilerinden Savaş Ay‘ın kız kardeşi Işıl Ay hanım buğulu sesiyle Kenan Damar‘ın sahnesini paylaşarak dinleyenleri mest etti. Ardından sinema & dizi oyuncusu Sedat Erdiş Hanoğlu Atamızı metheden şiirlerle geceye renk kattı. Ve gecenin sonunda özgün müziğin güçlü sesi Aslan Doğan Kenan Damar ile bu özel programı coşkulu şekilde bitirdi.

Ayrıca Kenan Damar; 29 Ekim salı günü Üsküdar‘ın milli bayramlarda yaptığı güzel programlarla ses getiren semti İcadiye Mahalle Muhtarlığı’nın Cumhuriyet Bayramı programında da yer aldı. Bando ekibi ile başlayan bu güzel program her bayram olduğu gibi mahalle halkının coşkulu katılımıyla Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam etti. Yürüyüş sonunda muhtarlık önünde Kenan Damar aziz şehitlerimiz için Çanakkale İçinde Türküsünü, Atamız için Benzemez Kimse Sana eserini ve en son olarak İzmir Marşı ile geceye nokta koydu. Program sonunda mahalle muhtarı sayın Mehmet Faruk Gülü, Kenan Damar‘a teşekkür etti.
