Nail Kaya CHP İlçe Başkan Adayı

21 Aralık’ta gerçekleşecek olan CHP Şile İlçe Başkanlık seçimlerinde, Nail Kaya adaylığını açıkladı. Kaya; hedeflediğimiz ve özlediğimiz seçim başarılarına ulaşmak ve yepyeni bir anlayışın başlangıcı olması dileğiyle Cumhuriyet Halk Partisi Şile İlçe Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum” dedi.


Yıllarca CHP Ağva Belde başkanlığını yürüten Nail Kaya sabah saatlerinde yaptığı basın açıklaması ile CHP Başkanlık adaylığını açıkladı. Bir grup CHP’li arkadaşlarını yanına alarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.

Nail Kaya

Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresinin İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Bizler barış ve kardeşlik içerisinde sokaktaki insandan,köylümüze,çocuklarımızdan,yaşlılarımıza,esnafımızdan,derneklerimize ortak hedef ve amaçlar doğrultusunda toplumumuza karşı duyarlı bir Cumhuriyet Halk Partisi yönetimini oluşturmak istiyoruz.Şile Merkez İlçemiz ve 62 Mahallesinde Beykoz’dan Kandıra’ya kadar çok büyük bir geniş coğrafyada yaşayan halkımızın istek,öneri ve ihtiyaçları doğrultusunda ekonomik,kültürel ve sosyal alanlarda omuz omuza birlikte görev almayı amaçlıyoruz.Bugün sevgi ve saygı bütünlüğü içerisinde hedeflediğimiz ve özlediğimiz seçim başarılarına ulaşmak ve yepyeni bir anlayışın başlangıcı olması dileğiyle Cumhuriyet Halk Partisi Şile İlçe Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum.


Bütün engelleme ve zorluklara rağmen her kademede emeği geçen ve Mustafa Kemal Atatürk devrimciliğini ve altı okumuzun anlam ve ilkelerini yüreğinde taşıyan siz vefakar siz Cumhuriyet Halk Partililerimize çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’na ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na Karadeniz’in incisi Şile’den Saygı,sevgi ve selamlar gönderiyoruz” dedi.


Yapılan basın açıklamasının ardından grup İlçe Başkanlığına giderek ilçe başkanını ziyaret ettiler. Çekilen hatıra fotoğrafı ile program son buldu.


hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir