Özgür Kabadayı Bende Varım Dedi

CHP Şile İlçe örgütünün yaklaşan kongre öncesinde Özgür Kabadayı “bu yarışta ben de varım” dedi.


21 Aralık’ta yapılacak olan CHP Şile İlçe kongresinde Özgür Kabadayı’da aday olarak, “Heyecanı, enerjisi ve başarıya odaklanmış bir ilçe yönetimi ortaya çıkarma arzusuyla genç, dinamik, heyecanlı ve hızlı bir şekilde partimizi tüm kulvarlarda özlenen zirvelere hep birlikte taşıyacağız” dedi.

CHP Şile İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda ev sahibi olarak mevcut İlçe Başkanı ve 21 Aralık tarihinde yapılacak olan kongrede tekrar aday olan İbrahim Çelik bir konuşma yaptı. İbrahim Çelik konuşmasında “21 Aralık tarihinde ilçe kongremizde herkesin aday olma hakkı vardır. Bu nedenle birlikte siyaset yaptığımız ve heyecanını gayretini çok iyi bildiğim arkadaşımıza çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Bu bir süreçtir 21 Aralık tarihinde kongremizde yarışı kazanan görevi laiki ile sürdürecektir buna inancım tam. Bu ben olurum veya bir başka arkadaşımız olur bu hiç önemli değil. Önemli olan partimizin başarısıdır” dedi.


İlçe Başkanının konuşmasının ardından basına yaptığı açıklama iddialı olduğunu vurgulayan Kabadayı yaptığı konuşma ile dikkat çekti. Partiye genç ve taze kan gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi.

CHP İlçe Başkanlığına aday olan genç siyasetçi Özgür Kabadayı’da açıklamasında dikkat çeken konulara değindi ve şunları söyledi. “İlçe kongremizin gerçekleşeceği zamana az bir süre kaldı.

“Buradan yola çıkarak 31 Mart yerel seçimlerinde yapılan çalışmalarda,ilçemiz genelinde yeni döneme ait beklentinin genç ve dinamik bir ekip ile yola devam edilmesi arzusu kamuoyunun tek arzusu olduğunu gördük ve artık kolları sıvamanın zamanı geldi dedik.Şile’nin Ağva’nın ve tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını bilen,bu ilçe ile yaşayan ve çalışmalarını bu yönde yapacak olan bir yönetim kadromuzun olduğunu özellikle belirtmek isterim.Bu kadro ile ilgili bir konuya açıklık getirmemiz gerekirse;Özellikle belirtmek isterim ki;kişisel menfaatlerin değil,parti menfaatlerini ön planda tutan bir ekip ile yola çıktığımızı belirtmek isterim.

Heyecanı, enerjisi ve başarıya odaklanmış bir ilçe yönetimi ortaya çıkarma arzusuyla genç, dinamik, heyecanlı ve hızlı bir şekilde partimizi tüm kulvarlarda özlenen zirvelere hep birlikte taşıyacağız.Ayrıca yeni yönetim kadromuzla geçmiş olumlu,olumsuz yönde elde edilen tecrübelerden  ders çıkartılarak,akılda kalıcı projeler üreteceğiz bu güç bizlerde var.


İlçe merkezimizde olduğu gibi her köyümüzde, her mahallemizde “Mahalle Temsilcilerimiz” ile birlikte sahanın, vatandaşın nabzını tutacağız ve bununla birlikte partimizin genç üye sayısını artırmak hedefimizdir. Öte yandan CHP Şile İlçe Başkanlığı bünyesinde görev yapmış tüm büyüklerimizin fikirleri, önerilerini de göz önünde bulundurmak ben tüm arkadaşlarımızın öncelikli görevi olacaktır. Bizler saygı değer delegelerimizin takdiriyle göreve geldiğimizde bir ilke imza atarak Partimizde bugüne kadar pek yapılmayan, gelir gider tablosunu her ayın sonunda panomuza şeffaflık örneği olarak asacağız ve herkes görecek.Ayrıca gizli olmayan yönetim toplantılarını, her ay farklı bir köyümüzde düzenleyip,yönetimdeki arkadaşlarımızı köylerdeki üyelerimizle ve vatandaşlarımızla bir araya gelmelerini sağlamayı hedefliyoruz.Böylelikle uzun yıllardır nereye gitsek hep aynı tepki ile karşılaşıyoruz. “Sadece seçim zamanı geliyorsunuz” İşte bu projemizle vatandaşımızın sadece seçim zamanı değil her daim yanlarında olduğumuzu da göstermiş olacağız. Bizler genç düşünceye sahip sizin insanlarınız olarak birleştirici olmak öncelikli hedefimizdir. Hiç bir etnik köken, memleket veya bağlı köy gözetmeksizin Şile CHP ailesini tekrar birleştireceğiz.

Hedeflerimiz arasında hepimizin arzu ettiği, özlediği, özlem duyduğu zaferler var. İşte bunlardan bir tanesi seçildiğimiz an itibariyle gerçekleşecek olan ilk yerel seçimde ve tüm seçim süreçlerinde partimizi hak ettiği mertebeye getirmek için var gücümüzle şahsım ve arkadaşlarım ve tabi ki tüm partililerimiz ile birlikte çalışacağız.

Genç beyinler, tecrübeli insanlarla buluştuğunda  hiç kuşkusuz ki İstanbul’da olduğu gibi İlçemizde de her şey çok ama çok güzel olacağına inanıyorum. İşte buradan yola çıkarak İlk yerel seçimde İlçemizi Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katmaktır. Bu sürece kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile tam zamanlı çalışacağız. Bizler partimizin gençlerle, genç düşünceler ile yarınlara taşınması ve özlenen zaferlerin kazanılması için göre talip olduk. Takdir saygıdeğer delegelerimizin ve partililerimizidir” açıklamasında bulundu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir