“Biz ilçemizde artık bu rezil düşünceyi istemiyoruz”

İyi Parti Şile Belediye Meclis üyesi ve partililer Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi müdürünü protesto ederek, okul önünde basın açıklamasında bulundu.


Açıklamayı Belediye Meclis üyesi Hüseyin Özgür yaptı. Özgür açıklamasında ; “ilçe milli eğitim müdürleri bir sendikanın müridi gibi çalışıyor. Eğitim camiasında bir bölgeyi yönetmeden şileye yollanıp müdür yapılıyor. İktidar partisinin en büyük hatasıdır liyakatsiz yöneticiler” dedi.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özgür şöyle devam etti. “İlçemizin göz bebeği. Türkiye cumhuriyetini yönetecek kadroların yetiştiği eğitim kalesi.


Fen liselerine girmek gerçekten çok zor. Sadece en başarılı olanlar bu okulda okuyabilir. Peki bu okullarda ders veren öğretmenler? Bu çocukların tüm dertleri ile ilgilenecek müdür?

Üzülerek söylemek istiyorum ilçemize son dönemde gelen ilçe milli eğitim müdürleri ve onların getirdiği kadrolar çocuk yetiştirme ile kabak yetiştirmeyi aynı görüyor…

İlçe milli eğitim müdürleri bir sendikanın müridi gibi çalışıyor. Eğitim camiasında bir bölgeyi yönetmeden şileye yollanıp müdür yapılıyor. İktidar partisinin en büyük hatasıdır liyakatsiz yöneticiler.

Bilgi beceri sorun çözme kabiliyeti olmayan yöneticiler baskı ve zulm ile öğrencilerimizin psikolojisini bozuyor. Bu okuldan öğrenciler ayrılmak istiyor. Zekin Türk gençliği ile dalga geçiliyor.

Dün ay yıldızlı formayı giyip bayrağımızı en yüksekte dalgalandıran A milli voleybol takımımızın şort boyunu  eleştiren zihniyet ile şile vasif topçu fen lisesinin müdürü aynıdır. Hatta o müdürü koruyan ilçe milli eğitim müdürü de aynı zihniyettir.

Siz ahlak ile etek boyunu eşleştireceğinize

Doğru , dürüst  , vicdanlı çocuklar nasıl yetiştirilir?

Mustafa kemal Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına bağlı ilime ve bilime saygılı gençler yetiştirin.Biz ilçemizde artık bu rezil düşünceyi istemiyoruz.

Yetkililer lütfen şileyi ciddiye alın…


hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir