Şader Futbol Şöleninde Şampiyon Denizli

Şader (Şile ve  Ağva Civar Köyleri dostluk turnuvasının şampiyonu Denizli Köyü oldu.

Finalde Hacıllı Köyünü 6-3 yenen Denizli köyü, Şile Ağva ve Civar Köyleri dostluk turnuvasının  şampiyonu oldu. Yağmurun altında bol gollü bir maçla heyecan dolu dakikalar yaşayan taraftarlar, maç sonunda iki takımı da alkışladılar.


ŞADER’in yeni başkanı Süleyman Hilmi Eren, yönetimi ve futbol komitesi dede toprağında ve Ümraniye’de yaşayan Şilelileri bir spor organizasyonu ile bir araya getirdi. Lig usulünde gerçekleşen dostluk turnuvasına 20 köyün takımı katıldı.

Heyecan dolu  turnuva da 5’er takımdan 4 adet grup oluşturuldu ve bu takımlardan her Pazar iki sahada yapılan 8 karşılaşma ile devam etti . Köy futbol  takımlarının15  hafta 94 mücadele sonucunda Denizli Köyü takımı 6 Ocak Pazar günü  Hacıllı Köyü ile yaptığı final maçını 6 – 3 kazandı ve ŞAMPİYON oldu.Pnarlı Köyü ise Akçakese Köyünü 1-0 yenerek 3. Oldu.

Final Müsabakasını ve Kupa törenine, Ümraniye Kaymakamı  Suat Dervişoğlu , Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı , Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Ethem Koyuncu,Şile Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Kara, AK Parti Şile ilçe Başkanı Erdoğan Akgül , İYİ Parti Şile İlçe  Başkanı Kahraman Koç ,Şile Belediye Meclis Üyeleri  Yalçın Kurnaz,  Hüseyin Özgür,Sezgin Ertürk,Mehmet Kömürcü,Standart Pompa Ortağı Cevat Terzi,Korkmaz Çelik Tencere Ortağı Faruk Korkmaz, Ümraniye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı  Mehmet Yıldız, Şile Yıldızspor Başkanı Hasan Çiftçi , ŞADER eski başkanları  Abdurrahim Aksu, Niyazi Karaman,Erol Elmas, Köy Muhtarları, Köy dernek başkanları, ŞADER yönetimi ve futbola gönül vermiş  taraftarlar katıldı.


05 Ocak Pazar akşamı Ümraniye Yeşilvadi Konakları Futbolpark Tesislerinde gerçekleşen Final müsabakasının ardından Kupa töreninde konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, başkan Süleyman Hilmi Eren’i ve yönetiminin yanı sıra tüm futbolcuları tebrik etti ve havanın yağışlı olmasına rağmen köylerine ve spora sahip çıkıp her şartta bu müsabakayı izlemeye gelen tüm seyircileri de kutlayarak teşekkür etti.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ümraniye Belediye Başkanına ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında tüm futbolculara, seyircilere ve destek olan herkese teşekkür etti.






Turnuvaya katılan köyler

Akçakese

Göksu

Denizli

Gökmaslı

Ubeyli

Çataklı

Büyük aşağı köy

Büyük Bucaklı

İsaköy

Şuayipli

Kurfallı

Yeniköy

Pınarlı

Yağcılar

Hacıköy

Soğullar

Hacıllı

Sevişli

İhsanoğlu

Koltuköy

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir