Karadenizliler Derneği Basınla Bir Araya Geldi

Şile Karadenizliler Derneği, yapılan Kongrenin ardından ilk icraatlarına basına kahvaltı vererek gerçekleştirdiler.

Şile Karadenizliler Derneği basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Çiçeği burnunda yeni başkan basınla bir araya gelerek, “geçmişte derneğimize hizmet etmiş kim varsa teşekkür ediyoruz, bizim işimiz eleştirmek değil, önümüze bakıp, neler yapacağımızı konuşmaktır” dedi.

Yeni Başkan Erdal Özgürbüz, yapılan kongre ile  başkan seçilmesinin ardından yerel basına İkinci Bahar’da kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Şile Karadenizliler Derneği Genel Sekreteri Yasemin Eryıldız, Haber Şile Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Kırcalı, Şile Gündem Gazetesi Muhabiri Ahmet Çakmak ve dernek yöneticileri katıldı.


Kahvaltı sonrası gazetecilere dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Erdal Özgürbüz, iddialı konuştu. Başkan konuşmasında; “dernekçilik yemek vermekle olmaz, bizler yapacağımız icraatlarla birilerine faydalı olamazsak anlamı kalmaz. Dernek siyaset yeri değildir hatta dernekte siyaset konuşmak dahi yasaktır. Bir dernekte her siyasi partiden üye var, bizler kimseye hükmetmek gibi bir lüksümüz yoktur. Siyasetin olduğu yerde dernekçilik olmaz. Ben bu hassasiyeti çok önemsiyorum. Bizler icraatlarımızla varlığımızı göstereceğiz.Bu anlamda birçok projemiz var, bunları sırayla hayata geçireceğiz. Güzel işler yapabilmek için buradayız. Emek verilen her şeye de saygı duyarız. Yerel basını da çok önemsiyoruz. Sizlerin sayesinde sesimizi duyuyoruz. O yüzden ilk iş olarak sizlerle bir araya gelmeyi tercik ettik. Zaman içinde projelerimizi de paylaşacağız. Basından bir arkadaşımızı da yönetime aldık. Bizde her şey açık ve nettir. Burası da bir Karadeniz ilçesidir. Doğası, denizi ve dokusuyla özdeşleştiğimiz bir yapıya sahip. O yüzden kimseyi ayırt etmiyor, programlarımıza tüm Şilelileri davet ediyoruz. Birbirimize sahip çıkarsak, yaptığımız işlerin anlamı olur. Ayırımcı değil, dayanışma içinde olmalıyız. O, bu, şu değil, biz mantığıyla hareket edeceğiz” dedi.

Gazetecilerde; başta Başkan Erdal Özgürbüz olmak üzere tüm yönetime bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederek, başarı dilediler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir