Esnafımıza Hayırlı Olsun! Şile Meydanı Esnafımız Dükkanlarına Kavuşuyor…

Eski terminal alanı üzerinde projelendirilen ve yapımı tamamlanan “Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi” kapsamında yer alan ticari üniteler, kiracılık hakkı devam eden esnafımıza teslim ediliyor.

Kiracılık hakkı devam eden hak sahiplerinin kurduğu komisyon ile, Şile Belediyesi’nin ilgili birimleri gerekli hukuki ve idari çalışmaların tamamlanmasından sonra kura çekimi ve ihale işlemleri de sonuçlandırıldı. Toplamda 42 esnafı ilgilendiren kura çekimi ve ihale işlemleri  4-5 Haziran tarihlerinde tamamlanarak, en kısa zamanda hak sahibi esnaflarımıza anahtar teslimleri yapılacaktır.

Esnafımız Şile Meydanına Ayrı Bir Hareket ve Heyecan Katacak!

Şile Belediyesi’nin ve ilgili komisyonun uyumlu çalışmaları sonucu projede yer alan ticari ünitelerin en prestijli ve kullanışlı olanları esnafımızın kullanımına sunuldu. Çok yakında dükkanlarında hizmet vermeye başlayacak olan esnafımız Şile Meydanı’na ayrı bir hareket ve heyecan katacak.

İlçemizin Çehresini Değiştirecek Çalışmaları Gerçekleştirmeye Devam Edeceğiz!

Şile Meydanında yer alan ticari ünitelerin hak sahiplerine verilmesiyle alakalı, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “Bir süredir boş durumda olan ticari ünitelerin bir an önce hak sahiplerine verilmesi bizim de belediye olarak hassasiyet gösterdiğimiz konuların başında geliyordu. Tamamlanan proje üzerinde gerekli idari ve hukuki çalışmaları arkadaşlarımız tamamladıktan sonra, hak sahibi esnafımıza ekmek teknelerini teslim ediyoruz. Esnafımız kazanacak, sizler kazanacaksınız, Şile kazanacak! İlçemizin marka değerini, turizm değerini ve çehresini değiştirecek çalışmaları büyük bir özveriyle gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir