Şile Sizi Unutmayacak Müdürüm

 Şile’de yaklaşık 7 yıl görev yapan Orman İşletme Müdürü Murat Çakır’ın tayini çıkması nedeniyle arkadaşları tarafından kendisine veda yemeği düzenlendi.

Ayazma Restaurantta düzenlenen veda yemeğine Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Hv.Sv.Kd Albay Ali Beşir,Belediye Başkanı İlhan Ocaklı,Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, İlçe Emniyet Müdürü Ali Saraç,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selami Keskin Orman Teşkilatı yetkilileri ve basının yanı sıra arkadaş grubu katıldı.

Zaman zaman duygulu anların yaşandığı veda konuşmalarında Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Murat Çakır izim kardeşimiz, bir yere gitmiyor. Bu güne kadar ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılar diliyorum”dedi.

Şile Kaymakam’ı İbrahim Süha Karaboran ise kendisine takdim ettiği minik hediyenin ardından yaptığı konuşmasında; “Orman İşletme Müdürümüz buradan sonra Çatalca’ya gidiyor. Bir uçtan bir ucada güzel hizmetlerine devam edeceğine inanıyorum. Aynı zamanda hemşerim olan müdürümüzle çalışmaktan dolayı mutlu oldum.  İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum, yolunuz ve bahtınız açık olsun” şeklinde ifade etti.

ŞİLE BİR OKUL OLDU BENİM İÇİN

Orman İşletme Müdürü Murat Çakır; “bu 7 yıl içerisinde en güzel şey dostluklardı. Mesleki açıdan da burası bir okul oldu. Burada çalışma dönemimde 7 yıl içerisinde her zaman yanımda olan, destek olan başta İlhan Başkanıma, sayın Kaymakamımıza, şeflerimiz ve tüm mesai arkadaşlarıma, tüm çalışma arkadaşlarıma ve buraya icabet eden herkese, Ayazma Restauranta ve ekibine, tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdınız, mutlu ettiniz, sağ olun. Orada bir eviniz var, her zaman kapısı size açık olan, her zaman beraberiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Serin bir yaz akşamında sıcak sohbetler eşliğinde program devam etti.




hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir