KADINLAR PLAJI A-LA AÇILDI

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı seçim döneminde kadınlara verdiği plaj sözünü gerçekleştirerek, A-LA Kadınlar Plajını açtı.

Pandemi sürecinin ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başladığı ve iki ay gibi kısa bir sürede hazırlıklarını tamamlayan belediye, arefe günü yaptığı törenle A-LA Kadınlar plajını hizmete açtı.

Açılış öncesi yerel basına düzenlenen lansmanda konuşma yapan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; ‘’ Kadınlarımıza pozitif bir ayrımcılık yaptığımız bu proje ile ilçe turizmimize değer katacak çalışmalarımızın ilk ciddi örneğini de hayata geçirmiş bulunuyoruz. Bu güzel projeyi kadınlarımıza armağan etmekten ve bu müjdeyi vermekten dolayı Şile Belediyesi olarak bizler de oldukça heyecanlıyız. Bu güzel mekânı, ilçemize yakışır, ilçemizin misafirperverliğine yakışır, ilçe turizmimize yakışır şekilde el birliği ile sahiplenelim. Bu mekanın hizmete sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçe turizmimize ve kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun .

Eşsiz manzaraya ve doğasına uygun dekorasyona sahip olan A-LA Şile Kadınlar plajı sahilinde ise 2 kadın cankurtaranımız mevcut. Yeni Normalleşme süreci kurallarına uygun önlemleri eksiksiz alarak huzurlu ve unutulmaz bir tatili kadınlarımıza sunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Kadınlar Plajında iki yunus kadın polis

Şile’ye atanan İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, ayağının tozuyla iki yunus kadın polis ekibini kurarak  A-la Kadınlar plajının lansmanın da yerlerini aldılar. İki kadın cankurtaran ve iki Yunus Polisle birlikte kadınlar plajı bir eksiği tamamlamış oldu.  “kadının olduğu her yerde disiplin ve renklilik vazgeçilmezdir” söylemi doğrulamış oldu ifadelerine yer verildi.


Tanıtım lansmanına AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak’ta katılarak, “böyle güzel bir mekanı Şile’ye kavuşturan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Belediyeden yapılan açıklamada ise; “Kadınlarımızın rahatı için 5 yıldızlı otellerin plaj konseptleriyle yarışacak kalitede dizayn ettiğimiz projemizde, sahilde misafirlerimize hizmet verecek loca ve kafeterya alanlarıyla, soyunma kabinleri, duş ve WC alanları da hijyen kuralları çerçevesinde planlanarak hayata geçirdik.

İlçemizin Ağlayankaya mevkiinde yer alan Şile Kadınlar Plajı toplam 67.500 m² doğal koy alanı üzerine konumlanmış olup sahili ve havuzu olmak üzere toplamda bulunan 200 şezlonguyla büyük bir plaja sahip.

Yerleşke içerisinde bulunan restoran havuz ve kafeteryası ile de kadınlarımıza hizmet verecek olan A-LA Şile Kadınlar Plajı’nın  konaklama ve spor bölümleri de 2021 yaz sezonunda  hazır olacak.


Kadınlarımıza kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla yola çıkılan Kadınlar Plajına girişte Hemşehri Kartı bulunan kadınlarımız kartlarının getirdiği olanaklardan faydalanabilecek.

KADINLAR PLAJIMIZ İLE İLGİLİ DETAYLAR

Projemiz 4 kısımdan oluşuyor;

1.Plaj ve Kafeterya Alanı

Kadınlarımızın rahatı için 5.yıldızlı otellerin plaj konseptleriyle yarışacak kalitede dizayn ettiğimiz projemizde, sahilde misafirlerimize hizmet verecek loca ve kafeterya alanlarıyla, soyunma kabinleri, duş ve WC alanları da hijyen kuralları çerçevesinde planlanarak hayata geçirildi.

2.ALA Restoran

185 m2’lik kapalı alanı, 200 m2’lik eşsiz bir manzaraya sahip seyir terası ve dünya mutfağından lezzetlerin sunulacağı mutfağı ile Şile ilçe turizmine yeni bir soluk kazandıracağız.

3.ALA Havuz

TSE standartlarına uygun olarak projelendirilmiş yetişkin havuzu ve çocuk havuzunu da kadınlarımızın kullanımına sunuyoruz.

4.Bungalov ve SPA Merkezi

Projemiz kapsamında, önümüzdeki sezona yetiştirmeyi planladığımız konaklama üniteleri ve spa merkezi ile Şile Kadınlar Plajı projemiz Şilemize çok farklı bir soluk getirecek.

–              Kadınlar Plajı ve havuz alanı sabah 10.00 ile akşam 18.30 arası hizmet verecek, plaj alanımız ve havuz 18.30 itibarı ile kullanıma kapalı olacaktır.

–              19.00 itibarı ile plaj kafe – bistro ve dünya mutfağı ile restoran alanımız karma olarak hizmet verecektir.

–              10.00 ile 18.30 arası tesise, 0-7 yaş çocukların ücretsiz geçiş yapacağı, 19.00’dan sonra karma bir şekilde 8 yaş üzeri herkesin giriş yapabileceği bir hizmet prensibi belirledik.

–              8 ile 13 yaş kız çocuklarımız için mevcut fiyatın yarısı bedel olarak alınacaktır. 13 yaş üstü çocuklarımız ise yetişkin olarak değerlendirilecektir.

–              İşletmemizin geneli 10.00 ile 00.00 saatleri arasında açık olacak, girişimiz ise sosyal mesafe kuralları gereği 300 kişi ile sınırlandırılmıştır. Tüm şezlong dizilimlerimiz bu kurallara göre kurgulanmıştır.

–              İşletmemiz bayram süresince giriş ücreti ödenmeden misafirlerini kabul edecektir.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir