Şile en Güzel Fotoğrafını Arıyor

İstanbul’un Parlayan Yıldızı Şile en Güzel Fotoğrafını Arıyor

Yüz ölçümünün %80’i ormanlarla kaplı olan, 72 KM’lik bir sahil bandı ve devam eden yerleşik köy hayatı ile İstanbul’un keşmekeşinden kaçanlar için alternatif rotalar sunan Şile, bu doğal güzellikleri en güzel şekilde fotoğraflayacak fotoğraf meraklılarını bekliyor.

İlk duyurusu Şile’nin kurtuluş günü olan 7 Ekim’de yapılan yarışma 07.09.2021 tarihinde sona erecek bir uzun soluklu maraton olacak.

Şile Belediyesi, Türkiye Fotoğraf Vakfı, Işık Üniversitesi ve Şile Turizm Derneği işbirliği ile planlanan yarışmada “Foto Öykü, Drone, Serbest, 4 Mevsim Şile ve 7 Ekim Şile’nin Kurtuluşu” olmak üzere toplam 5 kategoride eser kabul edilecek.

Jürisinde Coşkun Aral, Mustafa Yılmaz, Murat Gür, İsmail Küçük, Prof. Ozan Bilgiseren gibi ünlü fotoğraf sanatçılarının yer aldığı yarışmada, dereceye giren eserlere 7.500 TL ile 250 TL arası değişen çeşitli para ödülleri verilecek.

Eğer siz de Şile’yi en güzel ben fotoğraflarım diyorsanız detaylı bilgi ve katılım koşullarını www.turkiyefotografvakfi.org adresinden öğrenebilirsiniz.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir