Yaktığın Meşale Hiç Sönmeyecek

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümü Anma Programı kapsamında, Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni yapıldı.

2012 yılından buyana ilk kez siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşları da Atatürk Anıtına yeniden protokol törenle çelenk sunumlarını gerçekleştirdiler.

Atatürk’ü Anma Programına Şile Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Askerlik Şubesi, Belediye Başkanlığı, Kamu Kurum Amirleri, Siyasi parti temsilcileri,STK Temsilcileri ve okullar katıldı.

İlk olarak Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi. Ardından sırasıyla Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ak Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, CHP İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç ve ADD Şile Şube Başkanı Hanife Telli çelenk sunumlarını gerçekleştirdiler.

Saat 09.05 ‘te çalan iki dakikalık siren sesiyle tüm yurtta hayat durduğu gibi Şile’de de durdu. İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte göndere bayrak yarıya kadar çekildi.


Ardından Şile Oya-Ali Osman Keçici Okulu konferans salonunda Atatürk2ü Anma programı gerçekleştirildi.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.10 Kasım videosundan sonra günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı. Şiir ve oratoryonun ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.



hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir