Bu ülkede zordur kadın olmak. Hayatınızın her anında var olma mücadelesi vermektir kadın olmak. Yaşamın her evresinde, ailede, işte, siyasette, sosyal alanda ötekileştirilmeden varlığını ispatlamak zordur.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle birçok etkinlikler düzenlendi. Kamu kurumlarında, sokakta, çarşıda pazarda yapılan etkinliliklerde kadınlara çiçekler dağıtıldı. Senede bir günde olsa kadın olma farkındalığı oluşturulması, “yaşıyorsan umut var” demektir söylemini hatırlatıyor.
Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız’a CHP Şile İlçe Başkanı İbrahim Çelik, İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşin Gökdoğan ve Şile Emniyet Müdürü Uğur Kurak adına eşi tarafından çiçek verildi.
Yasemin Eryıldız’da bu ince davranışlarından dolayı da kendilerine teşekkür etti.

