Şile Kart Şile ile Buluşmaya Hazır!

İstanbul’un en gözde turizm destinasyonlarından biri olan Şile’de ikamet edenler Şile Kart ile ayrıcalık kazanıyor.

Yoğun Geçecek Yaz Sezonu Öncesi Müjdeli Haber…

Küresel salgının ve Marmara Denizi’nde oluşan deniz salyasının etkisiyle yaz sezonunda yoğun ziyaretçi alacağı öngörülen Şile’de, Şile Belediyesi’nin projelendirdiği ve hizmete sunduğu Şile Kart kullanıcıları ile buluşmaya hazır.

Tek koşul Şile’de İkamet Etmek

Şile Belediyesi tarafından hazır hale getirilen www.silekart.com adresi üzerinden online başvuru ile Şile Kart kullanıcısı olabilirsiniz. Şile’de ikamet eden, 14 yaş üstü, T.C. vatandaşı olan tüm hemşerilerimiz Şile Kart’a başvuru sağlayabilir.

Şile Kart Nedir?

Bir Şile Belediyesi projesi olan Şile Kart, Şile’nin ve Şile Belediyesi’nin tüm ayrıcalıklarını ortaya koyan bir yerel aidiyet çalışmasıdır. Şile Belediyesi’ne ait tüm sosyal tesislerde ve otopark kullanımlarında ciddi avantajlar sağlayacak olan Şile Kart, ayrıca Şile’nin önde gelen işletmelerinde de kullanıcılarına sürpriz avantajlar sağlayacak şekilde planlanmıştır.

İlçe turizminin ve sosyo-kültürel yaşantısının ortak bir parçası olması hedeflenen Şile Kart, aynı zamanda küresel salgın sürecinde ekonomik olarak sıkıntı yaşayan işletmeleri de bünyesine katarak ilçe ekonomisine hareketlilik getirecek bir çalışma olarak öne çıkıyor.

Sisteme üye olan işletmelerde yer alacak “Şile Kart Üye İş Yeri” etiketi gördüğünüz her noktada kartın sağladığı indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Yapılan Düzenleme İle Belediyeye Ait İşletmelerde Uygulanacak İndirim Avantajları ise şöyle;

Şile Belediyesi Mercanköşk A.Ş’ye ait tüm sosyal tesislerde %15 indirim,

Şile Belediyesi Mercanköşk A.Ş.’ye ait tüm otopark işletmelerinde % 50 indirim,

Şile Belediyesi Şile Bezi El Sanatları Merkezinde % 10 indirim,

Şile Belediyesi A-LA Şile Kadınlar Plajı giriş ücretlerinde %60 indirim,

Şile Belediyesi  A-LA Şile Kadınlar Plajı restoran ve kafe kullanımlarında % 15 indirim uygulanacak.

Ayrıca kart sahipleri ilçenin önde gelen kafe, restoran, plaj ve konaklama tesislerinde de avantajlı indirimlere sahip olacaklar.

Şile Kart Çok Yakında Kartım Cebimde Mobil Uygulamasında…

Kart kullanımının kolaylaştırılması için yine Şile Belediyesi tarafından özel olarak projelendirilen mobil uygulama ile kart kullanıcıları akıllı telefonlarından da indirim avantajlarından yararlanabilecekler. Hazırlanan mobil uygulama Temmuz ayı içerisinde IOS-Android ve Huawei ekosistemlerinden indirilebilecek.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir