AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Şile’yi ziyaret etti

Şile’ye gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İlçede partililerle bir araya geldi.

6 Temmuz Salı günü Şile İlçe teşkilatını ziyaret eden İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kapaktepe, İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Belediye Başkanı İlhan Ocaklıve İlçe teşkilatı tarafından karşılandı.

 İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin ilk durağı AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Erdoğan Akgül İlçe teşkilatında yaptığı konuşmada; teşkilatımız el ele vererek 31 Mart seçimlerinde Şile tarihinin en yüksek oyunu almış olan bir teşkilattır. Bu başarılarından dolayı tekrar tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Kıymetli başkanım sizlerinde buyurduğu gibi İlçe teşkilatı insan, mekan ve zaman ayırımı yapmadan sizin belirlediğiniz hedeflerde, sizin mihmandarlığınızda inşallah kısa vadede olan 2023 ve 2024 hedeflerine ulaşmak için gecesini gündüzüne katarak; belediye başkanımızdan meclis üyesine, mahalle başkanımızdan sandık başkanımıza, milletvekillerimize kadar tüm çalışmalarını sahada sürdürmektedir ve bundan sonrada bu heyecanımızı inşallah 2023’ e ve 2024’de kadar taşıyacağımızı ve her günümüzü bir seçim günü olarak belirlediğimizi net olarak ifade etmek istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, eski İlçe başkanı olarak geçmişteki çalışma arkadaşlarına takılarak eski günlerini yad etti ve salonda kahkaha sesleri yükseldi. Başkan Ocaklı İl Başkanı Kapaktepe’ye Şile hakkında bilgi verdi ve İstanbul için stratejik bir ilçe olduğunun altını çizdi.

Erdoğan Akgül

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’de konuşmasına başlarken denizin adı Karadeniz, bölgenin adı Marmara ama bizde adımızı denizden aldığımız için memlekete geldik diyerek alkışlarla “hoş geldiniz” cevabı verildi. Kapaktepe bir siyasetçinin ve yöneticinin yapması gereken en önemli şey toplumu için, kenti için, şehri için, milleti için, ülkesi için hatta tüm dünya için fayda üretmesi, iyilik ve güzel şeyler yapması ve ortaya koymasıdır. Hem eser ortaya koyacak, Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi hem hizmet ortaya koyacak hem de insanımızın huzurunu ve mutluluğunu en temel zemin olarak yapacak.

. Bunun için ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, bakanlık yapıyoruz. Yönettiğinizin delili yaptığınız işlerdir. Bir dönem bir yeri işlettiğinizde kaç yıl olursa olsun orada sizin arkanızdan yani yönettiği dönemdeki bıraktığı işle anılır. İnsan dünyaya bıraktığı şeydir” dedi. Kapaktepe konuşmasında Büyükşehir Belediyesini de eleştirerek “iş değil, şov yapıyorlar” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye binasına geçerek Şile’nin bir kısım sorunları hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundular.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir