Şile Belediyesi Yaz Çalışmalarına Devam Ediyor

Şile Belediyesi yaz çalışmalarının 2. durağı Kızılcaköy oldu.

Şile Belediyesi tarafından planlanan yaz çalışmalarının ikinci durağı olan Kızılcaköy Mahallesinde yapılan çalışmalar vatandaşın yoğun ilgisi eşliğinde tamamlandı.

Şile Belediyesi yönetiminin tam kadro bulunduğu programda çevre temizlik, yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilirken, Şile Belediyesi Spor Akademisi eğitmenlerinin eşliğinde çocuklar ile spor etkinliği yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Başkan Yardımcıları ile belediye amirlerinin tam kadro hazır bulunduğu program, Kızılcaköy Mahallesi sakinleri ile yapılan kahvaltı ile başladı. Kahvaltıda vatandaşlarla bir araya gelen Şile Belediye Başkanı ve amirler talepleri dinleyerek, çözüm için mahalleli ile istişarelerde bulundu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hazırladığı boyama etkinliğinin ardından çocuklar ile mahalle bakkalını ziyaret eden İlhan Ocaklı sonrasında spor etkinlik alanına gelerek çocuklar ile birlikte spor etkinliğine katıldı. Mahallede bulunan yaşlıları da program esnasında ziyaret ederek kahvaltı programı sonrasında Kızılcaköy Mahallesi sakinlerine Şile Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi veren İlhan Ocaklı, söz verilen tüm projelerin yoğun mesai harcanarak nihayete erdireceklerini belirterek, ilçeye verilen tüm hizmetin Şile’ye değer katarak ilerleme kaydetme hedefinde olunduğunun vurgusunu yaptı.

KIZILCAKÖY MAHALLESİ ÇALIŞMALAR SONUNDA ÇOK MUTLU

Program dahilinde Çevre koruma ve kontrol müdürlüğüne bağlı ekipler mahalle genelinde ot biçme, cami temizliği, sokak süpürme ve yıkama ile peyzaj çalışmalarıyla detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar esnasında eş zamanlı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ise yol asfaltlaması, bordür, bakım ve onarım çalışmalarıyla Kızılcaköy Mahallesinin tüm eksiklerini tamamladı.

Mobil Sağlık ekibi, Sosyal Hizmetler Birimi personelleri ile Zabıta ekiplerinin de hazır bulunduğu çalışmalarda Veterinerlik Ve Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallede sokak sokak sinek ilaçlaması yaptı.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir