Şile Minibüsçüler Kooperatifinde Yeniden Ali Aslan

S.S Şile Minibüsçüler Kooperatifi olağan kongresi yapıldı. Eski Başkan Ali Aslan yeniden başkan seçildi.

S.S 206 Şile Minibüsçüler Kooperatifinin iki adaylı kongresinde heyecanlı saatler yaşandı.

Olimpia Sosyal Tesislerinde yapılan olağan kongre saat 12.00’de başladı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı, divan başkanlık seçiminin ardından faaliyet raporları okundu.

Başkanlığını Serkan Kılıçaslan’ın yaptığı kongreye siyasi partilerde ilgi gösterdi. Ak Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Gelecek Partisi, BBP Parti Şile İlçe Başkanları ve yöneticileri katıldı.

İki listeli seçim kapalı gerçekleşti. İlk olarak başkan adayı Kemal Özcan söz alarak “ben buraya gelmeden önce otobüsçüler kooperatif başkanıydım. Referansım budur. 3 yıl içerisinde aday olduğumda arabaların hak edişleri 28 bin tl idi. Üç yıl sonra bu görevi bıraktığımda 69 bin tl olarak bıraktım. Yani 30 yılda yapamadıklarını ben 3 yılda yaptım. Şu anda da camiamızın sıkıntıları çok çözmek için adayım” dedi.

Ali Aslan’da konuşmasında; “biz faaliyet raporumuzu okuduk, orada neler yaptığımız açıkça okundu. Yapılan suçlamaları kabul etmiyorum, 89’dan beri bu camiadayım, tabiiki demokrasi var aday olacaksınız bundan asla rahatsız olmuyorum aksine memnun oluyorum, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Biz kimseyi ayırmıyoruz. Bildiğiniz gibi bir pandemi süreci yaşadık. Kooperatifimizin 800 milyon parası var. Bu kolay bir şey değil. Herkes elini vicdanına koyup kalbini dinledikten sonra oyunu verecek, ben yalnızca bunu diyorum. Seçimin sonu ne olursa olsun saygı duyuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 50 üyeden 48 üyenin üyenin katıldığı kongrede 30 oy Ali Aslan, 18 oy Kemal Özcan aldı. Sayımın ardından mevcut Başkan Ali Aslan yeniden başkan seçildi. Demokratik bir seçimin sonunda Ali Aslan’ı ilk olarak rakibi Kemal Özcan tebrik etti.

Yapılan kongrede dostluk ve birliktelik mesajı verilerek kongre çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

YÖNETİM:

1-Ali Alan

2-Hasan Yılmaz

3-Ahmet Bıyık

4- Atilla Kocabıyık

5- Barış Çökmez

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir