Şile Yıldızspor; Gema Yıldızspor Oldu

Şile’nin gururu takımlarından olan Şile Yıldızspor ile Gema Polimer dün akşam saatlerinde imzaladıkları akitle Şile Yıldızsporun ismi resmen Gema Polimer Şile Yıldızspor oldu.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Emniyet Müdürü Hazım Gümüş’ün de katılımıyla toplanan yönetim kurulunda imzalar atıldı.

Toplantı öncesi konuşma yapan Şile Yıldızspor Başkanı Hasan Çiftçi; “bu yıl Şile Yıldızspor olarak bu sene 4. Yılımız 3. Ligte mücadele edeceğiz. Geçen zorlu bir süreçle ilgili maalef bu pandemiden dolayı çok sıkıntılar yaşadık, tüm ülke olarak yaşadık. Biz elimizden geldiği kadar yönetim kurulu olarak bu kulübü en azından ligden düşürmedik. Nice İl takımları vardı patır patır döküldüler ama Allah’ın izniyle bu yönetim kurulu sayesinde kulübü ayakta tuttuk. Ben buradan Mehmet abimize (Aydın) yönetim kurulumuza, bundan önceki yöneticilerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok büyük fedakarlıklar içinde bulundular, çok büyük katkınız oldu, çok büyük sıkıntılar çektik, hepinizden Allah razı olsun. Mehmet abi kulübümüze sponsor oldu ve 1 trilyon gibi bağış yaptı. Şile Yıldızsporun ön ismi Gema Polimer Şile Yıldızspor oldu. Anlaşmasını da birazdan yapacağız. Yasal prosedürlerimizi burada gerçekleştirdikten sonra işi resmileştireceğiz.  Gema Polimer Şile Yıldızspora hayırlı olsun” dedi.

Başkan Hasan Çiftçi Şile Yıldızsporun geçmişte çok büyük başarılara imza attığını ve Adana gibi dev takımları elediklerini gururla anlattı. Çiftçi; “bizler bu yönetim kurulu olarak Şile’yi, Şile sevdalısı olarak en iyi şekilde temsil edeceğimize hep birlikte inanıyoruz ve taşın altına hepimiz elimi koyacağız. Açık ve net söyliyorum bir kuruş gelirimiz yok fakat Federasyon Türkiye’nin her tarafına bizi gönderiyordu. O sıkıntı ve problemler içerisinde 3. Lige çıkmış bir takımız. Borcumuz var fakat tesisi olmayan ve sembolik borcu olan  sayılı takımlardanız. Bunun için bile bu kulübe emek verenlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiye’de tek tesisi olmayan takımız üstelik. İnşallah hep birlikte daha güzel ve iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Şile Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürünün toplantıya iştirak etmesiyle birlikte Gema Polimer Hüseyin Aydın ve Şilespor Kulüp Başkanı Hasan Çiftçi karşılıklı olarak imzaları atarak Şile Yıldızsporun ismi resmen “Gema Polimer Şile Yıldızspor” olarak değişti.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da bu imzanın hayırlı olmasını temenni etti ve Şile Yıldızspor Şile için çok önemlidir” diyerek sporun her dalının önemine değindi.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da; “sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Futbol şirket gibi zor yönetilmesi gereken bir sektördür. Ama başarılı olacağınıza zerre kadar şüphemiz yok. “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” sadece sizlerle değil, bizler geri planda sizlere her zaman destek verecğiz, destekçiniz olacağız, Belediyemiz, belediye başkanımızı kurumlarımız, tabiiki hepsinden öte Şileliler sahip çıkacaktır” dedi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir