Şile Yaz Spor Akademisi Sona Erdi

Haziran ayında başlayan “Şile Spor Akademisi” nin yaz sezonu sona erdi.

Şile İlçe Kaymakamlığı, Şile İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şile Halk Eğitim Merkezi’nin ortak protokolle düzenledikleri “Şile Spor Akademisi” “yaz spor okulu” düzenlenen törenle sona erdi.

 16 branşta eğitim alan çeşitli yaş gruplarında çocuk ve genç sertifikalarına kavuştular.

1280 kursiyer arasında başarılı olanlara ise protokol tarafından onur belgesi takdim edildi. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı düzenlenen törenin yaz sezonunun bitişi, kış sezonunun da açılışı olduğuna işaret ederek sözlerine başladı. Akademi kapsamında eğitimlerin devam edeceğine değinen Ocaklı, velilere de spora olan hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

“Biz evlatlarımıza değer vermeye devam edeceğiz. Onlara daha iyi bir spor eğitimi vermeye de gayret edeceğiz.” Dedi. Dalga sörfü branşına rağbetin çok olduğunu söyleyen başkan “Bu da Türkiye’de bir Belediyenin verdiği eğitim kategorisinde ilk oluyor.” Dedi.

Kaymakam M.Nebi Kaya ise pandemi sürecinde evde bunalan çocukların serbestleşme sürecinde spor akademisi ile bir fırsat yakaladıklarına işaret ettikten sonra “Bu akademide çocuğu eğitim gören bir baba olarak emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Tören liman içinde gerçekleştirilen müthiş Flyboard gösterisi ile son buldu.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ümraniyeli Sporcular Avrupa’da Yıldızlaştı

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, …

Ümraniye Belediyesi’nden Engelli Bireylere Özel Hizmet Alanı

Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete alınan Engelsiz Spor Merkezi, 4 branşta 350 özel bireye eğitim veriyor.  Engelli …

Şile Belediyesi’ne Bir Ödül de Ülke  TV’den

Ülke TV tarafından 8.si düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreni Ankara’da gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen ödül …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir