Yakışmadı Müdür

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında sabah saatlerinde yapılan Şile Milli Eğitim Şube Müdür tarafından gölge düşürüldü.

Zafer Bayramı kutlamalarında çelenk sunumlarının ardından bir öğrencinin şiir okumasına sıra geldiğinde saçının ön tarafı turkuaz mavi boyalı olmasından dolayı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen tarafından engellenerek şiir okumasına izin verilmedi.

Ailesiyle birlikte alanı terk eden öğrenci ile ailesini Kaymakam Mehmet Nebi Kaya ve Belediye Başkanı İlhan Ocaklı geri çağırmasına rağmen aileyi ikna edemediler.

 Çocuğun anne ve babası “çocuğumuz günlerdir bu gün şiir okuyacak diye çalıştı. Onun gözünden dökülen bir damla yaşın hesabı sorulmalıdır” diyerek tepki gösterdiler.

Okullarda kılık kıyafetin serbest olduğu bir dönemde Müdürün neyin hesabında olduğunu soran vatandaşlardan sert eleştiriler yapıldı. Sosyal medya hesaplardan siyasetçiler ve vatandaşların “bu zihniyette bir müdürü Şile’de istemiyoruz” dediler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

“Gazeteci Kenan Gülerci’nin İlk Kitabı ‘Irak Türkmen Siyasi Hareketi’ Yayınlandı ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a Takdim Edildi”

Gazeteci Kenan Gülerci’nin “Irak Türkmen Siyasi Hareketi” adlı kitabı, Türkmenlerle ilgili önemli bir çalışma olarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir