18 Eylül Dünya Temizlik Gününde Temizlik Yapıldı

18 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Şile Belediyesi çevre temizliği etkinliği düzenledi.

18 Eylül Cumartesi saat 12.002de Kumbaba Mahallesi Rokethane mevkiinde düzenlenen temizlik etkinliğine Şile Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akyol, belediye çalışanları ve çok sayıda çevre bilinci vatandaşlar katıldı.

Çevre temizliği etkinliğine büyüklerin yanında çocukların da katılıp, veliler tarafından çevre temizliği bilincinin aşılandırılmaya çalışılması takdire şayan hareket olarak değerlendirildi.

“Belediye tarafından hazırlanan afiş ve dövizler “Şile’nin yeşili, mavisi ve güzelliklerini korumak bizim elimizde”, “çevremizi temiz tutalım, “Şile’ye sahip çık, “temiz bir çevre için hep beraber el ele” yazıları dikkat çekti.

Gönüllü çevreciler; bizler yapılması gerektiği gibi davranıyoruz fakat buralara gezmeye gelenler yiyip, içip çöplerini ya bırakıyor yada atıp gidiyor. Üstelik bir sonraki gelişlerinde temiz yer arıyorlar.  Bu kadar duyarsızlık ve vurdumduymazlık fazla. Nasıl bulmak istiyorlarsa öyle bırakmıyorlar. Güzelim çevremizi temiz tutmak çok mu zor, elinizdeki çöpü çöp konteynırlarına ve çöp tenekelerine atmak çok mu zor geliyor bu insanlara anlamış değiliz” dediler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

2020 Yılında Yerli ve Milli Siber Güvenlik Teknolojileri Ön Plana Çıkacak

2020 yılında siber saldırıların önlenmesinde yerli ve milli siber güvenlik teknolojileri büyük rol oynayacak, büyük …

Kosova’ya Yasa Dışı Giren Üst Düzey Sırp Yetkili Gözaltına Alındı

Kosova’ya girmek için yetkili makamlardan izin talep etmeyen Sırbistan Hükümeti Kosova Ofisi Şefi olan Marko …

ABD’de Yeni Kaliforniya Adıyla Bağımsızlık İlan Ettiler

USA Today gazetesinin haberine göre, ABD Anayasası’nın 4. maddesinin 3. fıkrasını temel göstererek bağımsızlık başvurusunda …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir