Şileli Genç Jüriyi Kendini Hayran Bıraktı

O Ses Türkiye şarkı yarışmasına katılan Şileli Genç Mert Yenihayat, sesi ve sempatik tavırlarıyla jüriyi kendine hayran bıraktı.

Mert Yılmaz Yenihayat , TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yeni sezonunda dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu.

Şilelilerin gurur duyduğu Mert Yılmaz Yenihayat’a kutlama mesajları yağıyor. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan O Ses Türkiye, onuncu sezonu ikinci bölümü 9 Ekim’de yayınlandı. O Ses Türkiye 2021 ilk turunda kör elemelerde şarkı performansıyla 4 jüri üyesini döndürmeyi başardı.

MERT YILMAZ YENİHAYAT KİMDİR?

22 yaşındaki Mert Yılmaz Yenihayat’ı Beyazıt Öztürk’ün takımında yer alacak.

O Ses Türkiye 2021’e katılan Mert Yılmaz Yenihayat, İstanbul Şile’den yarışmaya katılıyor. Yarışmacı aslen Arnavut. Müziğe ilgisi babasının sekiz yaşında gitar almasıyla başlamış. Şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve iki yaşından beri söylediğini belirtti.

Mert Yılmaz Yenihayat, performansıyla dört jüriyi döndürdü. Jüriler, takımına katmak istediği yarışmacı için büyük mücadeleye girişti. Beyazıt Öztürk, Murat Boz’u bloklarken, Ebru Gündeş ise Oğuzhan Koç’u blokladı.

İstanbul’dan yarışmaya katılan daha önce Devlet Konservatuvarı kazanan ancak okuyamayan Mert Yılmaz Yenihayat, rotasını müziğe çevirdi. Baba mesleği dondurma işiyle uğraşan Mert Yılmaz Yenihayat, O Ses Türkiye’de aklındaki ismin aslında Oğuzhan Koç’un olduğunu dile getirdi. Fakat Oğuzhan boklanınca O Ses Türkiye yarışmacısı Mert Yılmaz Yenihayat, tercihini Beyazıt’tan yana kullandı…

.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Şileli Gençler  “Kolpa” Grubu İle Coştu

Şile’de Yaz Boyu Festival Etkinlikleri Başladı Sadece Şilelilerin değil, Şile’ye gelen misafirlerin de büyük bir …

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022 Sona Erdi

Ümraniye Belediyesi “Yazfest 2022” kapsamında düzenlediği konserlerde, ilk olarak Ceza sahne aldı. Ardından Sertap Erener …

Bayramda Eğlencenin Adresi Şile Fusha

On bir ayın sultanı Ramazanı geride bırakıp, bayram tadında eğlenmek isteyenlerin adresi Şile Fusha Restaurant, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir