Yıldız Haber’in 15. Yılına Muhteşem Kutlama

Yıldız Haber Gazetesi yayın hayatının 15. Yılını Marin Balık Restaurantta muhteşem bir geceyle kutladı.

Geceye Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya,Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, İYİ Parti İlçe Başkanı Kahraman Koç ve İlçe yöneticileri,Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mehmet Sadık Çağlayan, Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, muhtarlar, Şoförler Odası Başkanı Ali Aslan, Anadolu Yakası Gazeteciler Dernek Başkanı Ahmet Işıkdağ, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Dernek Başkanı Yaşar Kaba, Şile Gündem Gazetesi Zafer Ketenci, Ahmet Çakmak, Şile Haber Gazetesi Nurcan Kırcalı, Şile Belediyesi Kültür İşleri ve Basın Müdürü Ogün Yıldız ve ekibi, Kumbababa Muhtarı Süleyman Rakıcı, Darlık Muhtarı Fehmi Güner, iş insanları ve çok sayıda davetliler katıldı.

Yıldız Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız yaptığı selamlama konuşmasında yerel basının önemine değinirken ekonomik şartlar karşısında yaşanılan zorluklara dikkat çekti.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da yaptığı konuşmadan şunları söyledi  “ Basın bizim kulağımızdır. İlçemizde yayın yapan yerel gazeteciler gerçekten çok zorda olda olsa işlerini yapmak için mücadele ediyorlar.Bunun bir örneği de Yasemin Eryıldız Şile İlçemizde 15 yıldır ayakta kalarak gazetecilik yapma mücadelesi veren bir hanımefendi kendisini kutluyor nice  15.yıllara kavuşması dileğiyle gazetesinin yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı yerel basının önemine dikkat çekti. Başkan Ocaklı İlçemizde yayın yapan gazeteci arkadaşlarımızla Belediye olarak her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz.Yıldız Haber Gazetesi 15.yılına kavuşmuş ne mutlu ki zor şartlar altında bu zamana kavuşmak hiçte kolay değil.Kendilerine Gazetecilik hayatında başarılar diliyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeler Dernek Başkanı ve Anadolu Gazeteciler ve Yazarlar Dernek Başkanı Ahmet Işıkdağ’da Yıldız Haber Gazetesi’nin 15. Yıldönümünü kutlayarak basının önemine dikkat çektiler.

Konuşmaların ardından yaptığı mini  parodi yapan oyuncu Yakup Konca geceye renk kattı. Fasıl ekibiyle gecede misafirler doyasıya eğlenerek, pandemi sonrası stres attı.

Gazeteciler Sosyal Sorumluluk ve Proje Dernek Başkanı Yaşar Kaba gecede Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yasemin Eryıldız’a başarı plaketi takdim etti.

Yıldız Haber Gazetesi’nin 15.Yıl pastası İmtiyaz Sahibi Yasemin Eryıldız tarafından kesildi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir