AYGAD Ahmet Başkanla Devam Kararı Aldı

AYGAD (Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. AYGAD mevcut başkan Ahmet Işıkdağ’la devam kararı aldı.

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği 26-12- 2021 Pazar günü gerçekleşen olağan genel kurulunda Başkan Ahmet Işıkdağ, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Mesleki açıdan eğitime oldukça önem verdiğini vurgulayan Başkan Işıkdağ, yeni yönetimi ile birlikte gazetecilerin iletişim konusunda daha etkili olabilmeleri için ‘yabancı dil öğrenimi’ni ilk hedefi olarak belirtti.

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği’nin (AYGAD), Olağan Genel Kurulu 26 Aralık 2021 Pazar günü dernek binasında gerçekleştirildi. Yapılan kongrede; divan üyeleri seçildikten sonra gündem okundu ve seçime gidildi.

Yoğun katılımın sağlandığı kongrede başkan Ahmet Işıkdağ, ikinci dönemine seçilirken; yönetim kurulu ekibine de yeni isimler katıldı.

Başkan Işıkdağ; üyelerden daha katılımcı ve aktif bir yol izlemelerini belirterek şöyle konuştu: “Derneğimizin mücadelemizde daha emin adımlar ile yürümek için maddi olarak değil, manevi ve fikren tüm gazeteci arkadaşlarımın yanımızda olmasına, birlik olmamıza ihtiyacımız var. Katılımcı bir sistem ile derneğimizin sesi daha gür çıkacak ve daha başarılı çalışmalara imzalar atacağız. AYGAD olarak gerçekleştirdiğimiz birçok projemiz oldu. Pandemi nedeni ile maalesef yapamadığımız projelerimiz de oldu. Yeni bir döneme hep birlikte ‘merhaba’ diyoruz. Yeni yönetimimizde; kadın gazetecilerimizin de olduğu daha katılımcı bir anlayış ile yolumuza devam edeceğiz. Mesleki açıdan her zaman önceliğimiz eğitim oldu. Bu dönemde de çalışmalarımız devam edecek. Yabancı dil ile ilgili de önemli bir adım daha atacağız”

Yapılan kongre sonucuna göre;

Başkan Ahmet Işıkdağ

YÖNETİM ASİL

1.Vural Dağtekin

2.Bilal Parlak

3.Tahsin Kara

4.İbrahim Temel

5.Nevin Özbar

6.Sevilay Dursun

7.Süleyman Hilmi Eren

8.Kenan Baylan

9.Fırat Aydınay

10.Halil Yaşar

11.Olgun Kızıltepe

12.Necmettin Sezen

13.Yasemin Eryıldız

YÖNETİM YEDEK ÜYELER

1.Bülent Çimen

2.Kasım Kılıç

3.Burhan Işıkdağ

4.Hakan Yetişkin

5.Halil Topal

6.Abdullah Kaptan

7.Gizem Çelik

8.Yusuf Özgür Bülbül

DENETİM ASİL

1.Müslüm İnan

2.Hava Güney

3.Gülay Kılıç

YEDEK

1.Emrullah Beşiroğlu

2.Seçil Eskioğlu

3.Erdem Talaş

DİSİPLİN ASİL

1.Kubilay Öztürk

2.Enver Tuksal

3.Yaşar Kaba

DİSİPLİN YEDEK

1.Taha Doğukan Yıldırım

2.Musa Has

3.Tevfik Erk

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

Ordululardan Başkana Teşekkür

Şile Ordulular Derneği düzenledikleri kahvaltı programında  Belediye Başkanına teşekkür plaketi verdiler. Şile Belediye Başkanı İlhan …

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Susurluğa Çıkartma Yaptı

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney,  Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu …

Cumhuriyetin 100. Yılı Ümraniye’de Coşkuyla Kutlandı

Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında binlerce vatandaşın katılımıyla Alemdağ caddesinde fener alayı yürüyüşü gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir