MHP Sürpriz Bir Hamle İle Gereğini Yaptı

MHP Şile İlçe Başkanlığı geçmiş İlçe Başkanlarını ve ülkücü davasına emek vermiş kişileri yemekte bir araya getirerek, plaket takdiminde bulundu.

MHP Şile ilçe başkanlığı 10 Aralık akşamı Mercanköşk Sosyal Tesislerinde yaptığı yemekli toplantıda geçmişten bugüne kadar ülkücü davasına emek verenleri bir araya getirerek ahde vefa örneği sergiledi.

Programa Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İl Bölge Başkanı Mustafa Aslan, Şile Muhtarlar Dernek Başkanı Timur İzmir, Ordulular Dernek Başkanı Zihni Toygan, MHP Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri, parti yöneticileri, Ülkü Ocağı Başkanı Alperen Aytuğ Armağan, geçmiş İlçe Başkanları ve geçmişten bugüne Şile’de ülkücü davasına emek veren birçok isim katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından “gönüldaşlarım” diye başladığı açılış konuşmasında “ bu gece MHP ve kutlu davamızın Şile ilçesinde bu zamana kadar emeği geçen büyüklerimizi onure etmek istedik ve bir araya geldik” dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ise “geçmiş dönemde hizmet etmiş ağabeylerimizi görünce gözlerim doldu. Saygıyla, sevgiyle ve hürmetle hepinize teşekkür ediyorum. Bu birlik ruhunun devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da; “MHP’de görev almış, görev yapmış, gönül vermiş ve bugüne kadar emek sarf etmiş çok değerli ilçe başkanlarım ve değerli katılımcılar. Öncelikle Mustafa Başkanımıza böylesine anlamlı ve bereketli bir günde sizlerle bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik içinde Rabbim bu berekete bizleri de ortak etmeyi naip etsin. 2023 hedef büyük, liderlerimiz çatı noktasında üzerlerine düşeni yapıyorlar bizlerde teşkilatlar olarak bu anlamda üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İl bölge başkanı Hakan Aslan’da “Aziz Türk yurdunun şerefli, asil mensupları diyerek başladığı sözlerine, “İlçe Başkanımız, geçmiş dönemde bu kutlu davaya, bu çileli davaya çileleriyle, cefalarıyla, fedakarlıklarıyla hareketimize omuz vermiş İlçe Başkanlarımız, yöneticileri hepinizi selamlıyorum ve hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Törende MHP Şile teşkilatına dünden bu güne kadar emeği geçen birçok kişiye teşekkür plaketleri yöneticiler tarafından takdim edildi.

Uzun zamandır bir araya gelemeyen MHP’nin Şile’deki mihenk taşları İlçe Başkanı ve yönetime teşekkür ederek, “bizleri bu davranışlarıyla onurlandırdılar, çok mutlu olduk, ayrıca da kendilerine yakışanı yaptılar. Sağ olsunlar, bu davada birlikte omuz omuza çalıştık. Bugün burada gösterdikleri ahde vefa örneğiyle bizleri onurlandırıp, duygulandırdılar. Mustafa Pıçak ve yönetime, meclis üyelerine ve emeği geçen her bir Ülkücüye çok teşekkür ediyoruz” dediler.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir