SCP İstanbul İl Başkanlığı Açıldı

Sosyalist Cumhuriyet Partisi İstanbul İl Başkanlığına Yılmaz Ersezer getirilerek, 15 Ocak Cumartesi İl Örgütününün açılışı gerçekleştirildi.

Bir süre önce Vatan Partisiyle yollarını ayıran ve Aralık ayında Sosyalist Cumhuriyet Partisi’ni kuran Mehmet Bedri Gültekin ve ekibi, hızlı bir şekilde İl ve İlçe örgütlerini kurmaya başladı.

Genel Başkanlığını Mehmet Bedri Gültekin’in yaptığı ve 2021’in Aralık ayında 320 kişilik kurucu üyesi ile Türk Siyasi hayatında kendine yer açan Sosyalist Cumhuriyet Partisi, İl Merkezini Cevizli bölgesinde açarak faaliyetlerine başladı.

Kartal Cevizli’de bulunan İstanbul İl Başkanlığı’nın açılışı, Sosyalist Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mehmet Bedri Gültekin ve Genel Sayman Önder Kırmızıtaş’ın katılımıyla yapıldı.

Büyük coşkuyla sloganlar eşliğinde açılan ve onlarca üyenin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Mehmet Bedri Gültekin, partilerinin kurulalı bir ay olmasına rağmen 11 ilde resmi olarak örgütlenmeyi tamamladıklarını, 60 ilde faaliyetlerine hızla devam ettiklerine dikkat çekerek kısa sürede seçime girme yeterliliği için gerekli örgütlenmeyi tamamlayacaklarını söyledi. Gültekin, öncelikli hedeflerinin 2022 Nisan ayına kadar yapılandırmalarını tamamlayarak, seçime girme vizesini almak olduğunu açıklarken, Partilerinin o aşamadan sonra geliştireceği politikalarla Türkiye’de var olan 2 ittifakın alternatifi olarak 3. bir ittifak kurmak olduklarını söyledi. 

İl Başkanı Yılmaz Ersezer ise yaptığı konuşmada, il başkanı olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Sosyalist Cumhuriyet Partisi çatısı altında çalışmalarını tüm devrimcilerle birlikte mutlaka ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Sosyalist Cumhuriyet Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığı’nın açılış törenine partililerin dışında çok sayıda vatandaş da ilgi gösterdi.

hakkında Yasemin Eryıldız

Ayrıca Kontrol Et

KADEM EKŞİ ISTANBUL GAZETE VE HABERCİLER FEDERASYONUNA PROJELERİNİ ANLATTI

Cumhur İttifakı AK Parti’nin Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, Istanbul Gazete ve Haberciler federasyonu …

Şile Gelecek Ve Saadet Partisinin Ortak Adayı; Cengiz Çetin

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi Şile’de ortak aday çıkardı. İki partinin ortak Belediye Başkan Adayı …

Kabakoz Seyhan’la Güzelleşecek

Şile Kabakoz Mahallesi’nin genç ve çalışkan kızı olarak bilinen iş insanı Seyhan Acar, 31 Mart …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir